Begin samen te werken met content

Werk samen aan ideeën met uw teams, ongeacht de afstand of tijdzones. Onze contenthulpmiddelen en mediaoplossingen zorgen voor duidelijke, consistente en toegankelijke communicatie met iedereen en hiermee is uw gehele organisatie beter verbonden en geïnformeerd.

Aan de slag met contentsamenwerking

Ontdek hoe u met multimediacontent uw teams wereldwijd op één lijn kunt krijgen.

Producten

+Uitvouwen

Content delen

Onderzoek en ontwikkel content als een team, waar uw mensen zich ook bevinden. Met onze oplossingen is het delen van informatie net zo natuurlijk als wanneer mensen zich in dezelfde ruimte bevinden.

Ontwikkel samen ideeën met samenwerkingshulpmiddelen die u het gevoel geven alsof uw gesprekspartner naast u zit. Wanneer uw externe medewerkers moeiteloos een scherm kunnen delen, kunnen ze sneller een strategie bedenken, brainstormen en plannen. Of verander een whiteboard of LCD-scherm in een interactief whiteboard dat standaard kan worden geïntegreerd in uw videosystemen, zodat iedereen in realtime en vanaf elk apparaat een bijdrage kan leveren.

+Uitvouwen

Microsoft

Breng uw ervaringen met content delen en video met Skype voor Bedrijven samen met uw bestaande video-oplossingen van Polycom RealConnect.

RealConnect verbindt uw bestaande video-oplossingen met de vertrouwde ervaringen van video en content delen met Skype voor Bedrijven. RealConnect is de baanbrekende video-oplossing waarmee gebruikers kunnen profiteren van een consistente Skype-gebruikerservaring met verschillende videoapparaten.

Beschikbaar voor Skype voor Bedrijven online als onderdeel van Office 365 en Skype voor Bedrijven op locatie en in hybride-omgevingen.

Geef teams de middelen om eigentijdse content te maken

Geef uw teams nieuwe manieren om content te maken, delen en streamen. Wij helpen u om gemiddelde werknemers om te scholen tot videoproducenten en om elke werkruimte te veranderen in een mediastudio. Bekijk en annoteer meerdere gedeelde documenten tegelijk. Of tover ieder whiteboard of LCD-oppervlak om tot een virtueel gedeeld whiteboard met ingebouwde integratie in de videocodec.

Selfserviceproductie

Uw werknemers worden videoproducent. Met de opnamehulpmiddelen in een browser en de intuïtieve workflows van Polycom kan iedereen gemakkelijk content maken, delen en streamen. Bovendien kunnen gebruikers content uploaden, delen en afspelen vanaf veel andere bronnen.

Afspelen tijdens gesprek

Deel eenvoudig video's binnen een videogesprek. Dankzij de nauwe integratie tussen onze opnametechnologie en onze videosamenwerkingssystemen kan iedereen eenvoudig videocontent delen met iedereen in een videosamenwerkingsgesprek.

Meerdere documenten delen

Eén document of scherm per keer delen vormt een beperking van de productiviteit. Met de multistreamtechnologie van Polycom voor het delen van content kunnen meerdere documenten en schermen tegelijkertijd worden gedeeld, waardoor vergaderingen interactiever en productiever worden.

Onafhankelijk content delen

Geef iedereen de mogelijkheid om content te delen en te ontvangen ongeacht de manier waarop ze verbonden zijn met het gesprek. Dankzij de suite-technologie van Polycom voor het delen van content kunnen gebruikers van vergadersystemen, deelnemers met alleen audio en Microsoft UC-clients content delen en ontvangen.

Contentannotatie door meerdere partijen

Tijdens veel samenwerkingssessies worden afbeeldingen, tekeningen of documenten geannoteerd. Dankzij de UC Board-technologie van Polycom kunnen deelnemers aan de vergadering aantekeningen delen op een standaard whiteboard of LCD-scherm met alle anderen in het gesprek.

Contentsamenwerkingsservices

Met Polycom Services bent u verzekerd van succes en maximaal rendement op uw investering in contentsamenwerkingsoplossingen. Onze experts kunnen u helpen met mogelijke kritieke hiaten op het gebied van ervaring en expertise, Dit leidt tot een betere tevredenheid onder eindgebruikers en klanten, hogere productiviteit en verhoogde acceptatiegraad. Wij werken samen met u aan het ontwerpen, implementeren, ondersteunen, optimaliseren en beheren van een oplossing voor een superieure ervaring in elke werkruimte, met een gebruiksvriendelijke en consistente workflow.

Wanneer u gebruikmaakt van de services van Polycom of partners kunt u:

  • Een strategie bedenken om uw omgeving zo goed mogelijk voor te bereiden op nieuwe technologie
  • Minder risico en minimale impact op uw productieomgeving
  • Beschikken over de beste, meest geschikte ondersteuning voor producten en oplossingen die beschikbaar is
  • Uw interne medewerkers aanvullen met deskundige technische consultants en bedrijfsassistenten

Meer informatie over onze services

Contenttraining en online ondersteuning

Training

Polycom biedt een breed scala aan trainingen voor klanten. Cursisten kunnen cursussen volgen op vele manieren, zoals e-learning, met instructeur, via videoconferenties, via webinars en met gidsen die in eigen tempo kunnen worden gelezen. We hebben materiaal ontwikkeld voor eindgebruikers en IT-beheerders.

Training gericht op Polycom Content omvat alles van informatiemodules en 'ervaringsmodules' waarmee u Polycom-oplossingen in actie kunt observeren en ervaren, tot meerdaagse trainingen waarbij u zelf aan de slag gaat met implementatie en ondersteuning van RealPresence Media Suite. Of u nu op zoek bent naar een basistraining of diepgaande training, Polycom University kan u helpen!

Meer informatie over Polycom-trainingen:

Cursuscatalogus

Polycom University

Online ondersteuning

Polycom zet zich in voor uw succes. Wij bieden een aantal hulpmiddelen die helpen bij elk aspect van uw samenwerkingsoplossing. Bezoek onze ondersteuningswebsite support.polycom.com voor toegang tot veelgestelde vragen, licenties en productregistratie, documenten en softwaredownloads, het indienen en volgen van serviceaanvragen, zoeken in onze Knowledge Base en contact met anderen in de Polycom Support Community.

Meer informatie over Polycoms online bronnen voor contentondersteuning:

Ondersteuningswebsite

Contentdocumenten en -downloads

Knowledge Base

Support Community