Content delen

Ontwikkel samen ideeën met samenwerkingshulpmiddelen die u het gevoel geven alsof uw gesprekspartner naast u zit. Wanneer uw moeiteloos een scherm kunnen delen, kunnen ze sneller een strategie bedenken, brainstormen en plannen. Of verander een whiteboard of LCD-scherm in een interactief whiteboard dat standaard kan worden geïntegreerd met uw videosystemen, zodat iedereen in realtime en vanaf elk apparaat een bijdrage kan leveren.

Een nieuwe manier van samenwerken met RealPresence Web Suite

Door het delen van content met uitgebreide opties, professionele spraak en video en een uitzonderlijke ervaring kunnen gebruikers ideeën tot leven brengen.

INFOGRAPHIC WEERGEVEN

Producten

+Uitvouwen

RealPresence Web Suite

Een innovatieve en krachtige oplossing die iedereen altijd en overal samenwerking biedt via het internet met uitgebreide mogelijkheden voor het delen van content waarmee nieuwe ideeën tot leven komen en eenvoudige integratie met dagelijkse werkstromen mogelijk is.

Gebruikers kunnen spontane of geplande vergaderingen organiseren door automatisch uitnodigingen te verzenden met vergaderingsgegevens, zoals een webkoppeling voor snelle en eenvoudige deelname met één klik. Eenmaal in de vergadering levert Web Suite allerlei samenwerkingsmogelijkheden. Met RealPresence Web Suite kunt u met een browser en een webcamera op een PC, smartphone of een tablet gemakkelijk samenwerking uitbreiden voor iedereen, altijd en overal.


Meer informatie

BRONNEN
+Uitvouwen

VisualBoard en UC Board

Transformeer gewone oppervlakken in virtuele whiteboards en maak het gebruik van video-whiteboards net zo eenvoudig als het gebruik van een pen of dubbelklikken met een muis.

Spontaan ideeën kunnen aandragen tijdens een vergadering is voor iedere organisatie belangrijk. Maar om dat op een eenvoudige en natuurlijke manier te doen in een videoconferentie is moeilijk gebleken… tot nu toe.

Met Polycom-video-oplossingen hebben deelnemers verschillende mogelijkheden om samen te werken: met de geïntegreerde whiteboard-software of met ons unieke Polycom UC Board. Gebruikers kunnen nu samenwerken op verschillende locaties met slechts een muis, een pen of geselecteerde aanraakschermen.


Meer informatie

BRONNEN
+Uitvouwen

ContentConnect

Consistent content delen met verschillende apparaten om externe videocommunicatie optimaal te benutten.

Verbeter de samenwerking via video. Maak het delen van hoogwaardige content mogelijk tussen teamleden, partners en klanten.

De Polycom RealPresence Content Sharing Suite is een videosamenwerkingstoepassing waarmee gebruikers op uiteenlopende apparaten en clients, waaronder Microsoft Lync-clients, H.323- en SIP-video-endpoints, en deelnemers met alleen audio kunnen deelnemen aan de volledige sessie waarin content wordt gedeeld. Hoogwaardige videosamenwerking is beschikbaar voor iedereen, inclusief thuiswerkers en andere bedrijven (B2B).


Meer informatie

BRONNEN

Contentinnovaties

Geef uw teams nieuwe manieren om content te maken, delen en streamen. Wij helpen u om gemiddelde werknemers om te scholen tot videoproducenten en om elke werkruimte te veranderen in een mediastudio. Bekijk en annoteer meerdere gedeelde documenten tegelijk. Of tover ieder whiteboard of LCD-oppervlak om tot een virtueel gedeeld whiteboard met ingebouwde integratie in de videocodec.

Afspelen tijdens gesprek

Deel eenvoudig video's binnen een videogesprek. Dankzij de nauwe integratie tussen onze opnametechnologie en onze videosamenwerkingssystemen kan iedereen eenvoudig videocontent delen met iedereen in een videosamenwerkingsgesprek.

Meerdere documenten delen

Eén document of scherm per keer delen vormt een beperking van de productiviteit. Met de multistreamtechnologie van Polycom voor het delen van content kunnen meerdere documenten en schermen tegelijkertijd worden gedeeld, waardoor vergaderingen interactiever en productiever worden.

Onafhankelijk content delen

Geef iedereen de mogelijkheid om content te delen en te ontvangen ongeacht de manier waarop ze verbonden zijn met het gesprek. Dankzij de technologie van Polycom voor het delen van content kunnen gebruikers van vergadersystemen, deelnemers met alleen audio en Microsoft UC-clients content delen en ontvangen.

Contentannotatie door meerdere partijen

Tijdens veel samenwerkingssessies worden afbeeldingen, tekeningen of documenten geannoteerd. Met de UC Board-technologie van Polycom kunnen deelnemers aan de vergadering aantekeningen delen op een standaard whiteboard of LCD-scherm met alle anderen in het gesprek.

Content en Microsoft

U kunt ononderbroken werken met Polycom-oplossingen die kunnen worden geïntegreerd in de workflow van Microsoft en samenwerkingservaringen. Ons partnerschap met Microsoft biedt probleemloze samenwerking en oerdegelijke betrouwbaarheid. Samen leveren wij complete UC-oplossingen die bedrijven transformeren. Met het meest uitgebreide aanbod van samenwerkingshulpmiddelen voor spraak, video en content zorgen wij voor een naadloos product waarmee iedere werknemer gemakkelijk kan samenwerken vanaf elke locatie en elk apparaat.

Meer informatie over onze contentsamenwerkingsoplossingen voor Microsoft

Top Global Trends in afstandsonderwijs op video
en webinar kennisbeheer

Met e-learning-expert Elliot Masie, hoofd van het Learn Consortium

Meer informatie