Videoconferentieoplossingen

Uw mensen kunnen vanaf elke plek samenwerken. Met onze videoconferentieoplossingen kunt u elk detail vastleggen en productiever werken. Zorg dat elke vergadering effectief is en breng de bedrijfskosten omlaag, of het nu gaat om verkoop en productontwikkeling of gesprekken tussen arts en patiënt of docent en student.

Videoconferentieoplossingen

+Uitvouwen

Mobiel/persoonlijk

Neem volledig deel aan vergaderingen vanaf uw bureau, thuiskantoor, hotel of waar dan ook met mobiele/persoonlijke samenwerking.

Vergader met externe collega's, partners en klanten terwijl u ze ziet, en mis nooit meer iets. U kunt overal een veilige, professionele samenwerking opzetten met behulp van software, een persoonlijk videosysteem of zelfs uw eigen webbrowser.


RealPresence Web Suite
RealPresence Desktop
RealPresence Group Convene
RealPresence Mobile voor Android
RealPresence Mobile voor iOS

Alle mobiele/persoonlijke producten bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Ruimte

Geef uw teams de ruimte en middelen die zij nodig hebben om effectiever samen te werken. Zorg voor ruimten die zijn voorzien van HD-videoconferentiesystemen en de mogelijkheid om HD-content te delen.

Gebruik uw wereldwijde expertise en breng bedrijfskosten terug door uw ruimten uit te rusten met hoogwaardige opties voor videosamenwerking en het delen van content. Onze oplossingen zijn geoptimaliseerd voor moderne werkruimten, zoals kleine vergaderruimten, open werkruimten en vergaderzalen.


RealPresence Medialign
RealPresence Group-serie
RealPresence Group Convene
Vooraf samengestelde RealPresence-oplossingen
RealPresence Centro
RealPresence Trio
RealPresence Debut

Alle producten voor vergaderruimtes bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Geïntegreerde telepresence

Uw externe teams kunnen contact met elkaar opnemen met de natuurlijkste en productiefste videoconferentie-ervaring terwijl ze elkaar zien.

Leid bedrijfskritische discussies en neem sneller betere beslissingen. Met onze telepresence-oplossingen voelt het alsof u samen aan tafel zit, niet aan de andere kant van het land of de wereld. Omarm de kracht van telepresence en betrek uw divisies en klanten, waar ter wereld die ook gevestigd zijn.


RealPresence Immersive Studio
RealPresence Immersive Studio Flex

Alle geïntegreerde telepresence-producten bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Samenwerkingsinfrastructuur

Voorzie uw bedrijf van een samenwerkingsinfrastructuur die bij uw bedrijf en budget past.

Breng uw externe teams samen en stel hen in staat om gemakkelijker en efficiënter samen te werken op de manier die het beste bij uw personeel en zakelijke doelstellingen past. Kies uit flexibele mogelijkheden voor de samenwerkingsinfrastructuur om te voldoen aan uw implementatievoorkeuren, inclusief in-house software met optionele hardware, gehoste opties of opties in de hybride cloud en aangeschaft als OpEx en CapEx.


RealPresence Clariti
RealPresence Cloud

Alle samenwerkingsinfrastructuurproducten bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Microsoft

Verbeter de samenwerking via Office 365 en Skype voor Bedrijven met toonaangevende HD-video- en contentsamenwerkingsoplossingen.

Van baanbrekende video-oplossingen waarmee u gebruik kunt maken van uw bestaande video-investeringen tot de nieuwste Skype-vergaderruimtesystemen.

De video-oplossingen en apparaten van Polycom bieden ingebouwde ondersteuning voor Skype voor Bedrijven-workflows voor end-to-end videosamenwerking en flexibele implementatieopties.


RealConnect voor Office 365 & Skype voor Bedrijven
RealPresence Group-serie
CX5500 Unified Conference Station
CX5100
CX8000 voor Skype voor Bedrijven

Videoconferentieservices

Met videoconferentieservices van Polycom bent u verzekerd van succes en maximaal rendement op uw investering in oplossingen voor videosamenwerking. Onze experts kunnen u helpen met mogelijke kritieke hiaten op het gebied van ervaring en expertise, Dit leidt tot een betere tevredenheid onder eindgebruikers en klanten, hogere productiviteit en verhoogde acceptatiegraad. Wij werken samen met u aan het ontwerpen, implementeren, ondersteunen, optimaliseren en beheren van een oplossing voor een superieure ervaring in elke werkruimte en met een gebruiksvriendelijke en consistente workflow.

Wanneer u gebruikmaakt van de services van Polycom of partners kunt u:

  • Een strategie bedenken om uw omgeving zo goed mogelijk voor te bereiden op nieuwe technologie
  • Minder risico en minimale impact op uw productieomgeving
  • Beschikken over de beste, meest geschikte ondersteuning voor producten en oplossingen die beschikbaar is
  • Uw interne medewerkers aanvullen met deskundige technische consultants en bedrijfsassistenten

Meer informatie over services

Afspelen Automatisch focussen en zoomen

Sluiten

EagleEye Producer-oplossingen

Ontdek hoe u met EagleEye Producer vergaderingen en de workflow binnen het bedrijf verbetert.

U hoeft geen tijd te verspillen aan het afstellen van de camera. Polycom EagleEye Producer focust en zoomt automatisch in op de deelnemers, ongeacht waar ze zich in de ruimte bevinden. Zo zorgt u ervoor dat iedereen goed te zien en goed verstaanbaar is in de videoconferentie.

Afspelen Achtergrondgeluid blokkeren

Sluiten

Polycom Acoustic Fence

Ervaar op kantoor of onderweg hoogwaardig geluid zonder storende achtergrondgeluiden.

Zorg ervoor dat uw ideeën worden gehoord. Polycom Acoustic Fence creëert een onzichtbare bel rond uw werkplek die gesprekken in de buurt en omgevingsgeluid blokkeert, waaronder luidruchtige buren en blaffende honden.

Afspelen Ruis tijdens een vergadering elimineren

Sluiten

Polycom NoiseBlock-technologie

Polycom NoiseBlock-technologie blokkeert ongewenste ruis tijdens videogesprekken via RealPresence Group-serie of in een multipoint-gesprek via RealPresence Collaboration Server.

Elimineer storende ruis wanneer u niet spreekt. Polycom NoiseBlock verwijdert storende geluiden tussen opmerkingen door, van ritselende papieren tot getyp op een laptop, en hierdoor is een ononderbroken stroom van ideeën mogelijk.

Afspelen Content annoteren

Sluiten

Externe teams moeten vaak brainstormen over en samenwerken aan ideeën en projecten. Daarom helpt Polycom VisualBoard uw mensen realtime content te delen en te annoteren, zodat iedereen, vanaf elke locatie kan meedoen en het gesprek gemakkelijk kan volgen. U kunt zelfs uw werk opslaan en delen in de cloud.

Afspelen Mobiel bedienen en delen

Sluiten

In de wereld van vandaag draait alles om mobiel e apparaten. Daarom worden met de Polycom SmartPairing-technologie de gebruikers automatisch uitgenodigd om hun mobiele apparaten te verbinden met videosystemen in de ruimte om eenvoudig content te delen en het gesprek te regelen.

Videotraining en online ondersteuning

Training

Polycom biedt een breed scala aan trainingen voor klanten. Cursisten kunnen cursussen volgen op vele manieren, zoals e-learning, met instructeur, via videoconferenties, via webinars en met gidsen die in eigen tempo kunnen worden gelezen. We hebben materiaal ontwikkeld voor eindgebruikers en IT-beheerders.

Trainingen voor video-endpoints en specifiek voor het RealPresence Platform omvatten alles van 'ervaringsmodules' waarmee u Polycom-conferentieoplossingen in actie kunt observeren en ervaren, tot meerdaagse trainingen waarbij u zelf aan de slag gaat met implementatie en ondersteuning van uw oplossingen. Er zijn cursussen en trainingen voor video-endpoints (GroupSeries, Immersive en HDX), cursussen voor individuele RealPresence Platform-oplossingen (Resource Manager, Access Director, Collaboration Server, RealPresence One, enz.) en cursussen die alle videoconferentie- en RealPresence Platform-oplossingen van Polycom behandelen. Of u nu op zoek bent naar een basistraining of diepgaande training, Polycom University kan u helpen!

Cursuscatalogus

Polycom University

Online ondersteuning

Polycom zet zich in voor uw succes. Wij bieden een aantal hulpmiddelen die helpen bij elk aspect van uw videosamenwerkingsoplossing. Bezoek onze ondersteuningswebsite voor toegang tot veelgestelde vragen, licenties en productregistratie, documenten en softwaredownloads, het indienen en volgen van serviceaanvragen, het zoeken in onze Knowledge Base en contact met anderen in de Polycom Support Community.

Meer informatie over Polycoms online bronnen voor video-ondersteuning:

Ondersteuningswebsite

Documenten en downloads voor telepresence en video

Documenten en downloads voor platform/infrastructuur

Knowledge Base

Support Community