=

Skype voor Bedrijven

Dankzij de combinatie van de flexibiliteit van Microsofts UC-producten en de kracht van Polycoms audio-, video- en contentoplossingen, is de waarde voor het bedrijf ongeëvenaard.

De kracht van een 10-jarig partnerschap.

U kunt ervan op aan dat Polycom-oplossingen werken met uw Microsoft omgeving, nu en in de toekomst. Polycom is de enige Microsoft-partner die zorgt voor directe integratie met meer dan 40 video-, spraak- en contentoplossingen met Skype voor Bedrijven, Microsoft Lync, SharePoint, Exchange en Office 365.

Meer informatie over het strategische partnerschap van Polycom met Microsoft

Een totaaloplossing voor samenwerking.

Samen met Microsoft hebben we een toonaangevende portfolio ontwikkeld met meer dan 40 indrukwekkende, volledige samenwerkingsoplossingen waarmee u een cultuur van samenwerking kunt bevorderen en de meest urgente uitdagingen voor uw bedrijf kunt aanpakken. Nu kunt u onderlinge samenwerking stimuleren binnen uw organisatie met oplossingen die de kracht van producten zoals Microsoft Lync-videoconferenties en Skype voor Bedrijven optimaliseren.


Video-oplossingen voor Skype voor Bedrijven.

Innovatieve video-oplossingen die voldoen aan de eisen van kleine overlegkamers, maar ook die van directiekamers voor Skype voor Bedrijven/Lync-omgevingen.

Producten

+Uitvouwen

Polycom RealConnect voor Skype voor Bedrijven

Polycom RealConnect voor Skype voor Bedrijven is de ideale oplossing om Skype voor Bedrijven en uw bestaande videoconferentieomgeving naadloos samen te brengen.

De RealConnect zorgt ervoor dat gebruikers consistent en hoogwaardig samenwerken via enkelvoudige planningsworkflow, vertrouwde 'click-to-join'-ervaring van zowel Microsoftclients als Polycom-videosystemen, en dezelfde vertrouwde multipoint-video en contentlay-out.

+Uitvouwen

Video-oplossingen voor Skype voor Bedrijven

Breid de productiviteit van Skype voor Bedrijven-desktop uit naar verschillende vergaderruimten. Zorg voor samenwerkingservaring in de hoogste videokwaliteit voor uw team en externe deelnemers.

Onze video-oplossingen bieden hoogwaardige en vertrouwde samenwerking voor gebruikers van Skype voor Bedrijven. Daarnaast bieden wij de meest uitgebreide portfolio van Microsoft video-oplossingen voor vrijwel elk type ruimte- of toepassingsbehoeften.

Video-integratie met Microsoft

Als u Skype voor Bedrijven/Microsoft Lync hebt voor chatten en aanwezigheid, is videosamenwerking de volgende logische stap. Bereid uw netwerk voor op video.

WEBINAR BEKIJKEN

Videogroepen overbruggen

Volg deze stappen om Microsoft Skype voor Bedrijven/Lync-video in uw bestaande video-omgeving te integreren.

WEBINAR BEKIJKEN

Een dynamische ervaring

Breid de vertrouwde Skype voor Bedrijven-ervaring uit naar de vergaderruimte met audio en video in 360 graden, en de mogelijkheid om content te delen en te annoteren.

Bekijk de video
Sluiten

Rondleiding: overzicht van het Polycom CX8000 Lync Room System

 

Implementatie van Microsoft Lync

Microsoft Lync-expert Jeff Schertz legt uit hoe u video voor Microsoft Lync implementeert en hoe u uw omgeving voorbereidt op een Microsoft Lync Room System.

Afspelen Webinar bekijken

Oplossingen voor Microsoft

Complete spraak- en video-oplossingen waarmee Microsoft Unified Communications wordt toegepast en collega's kunnen samenwerken.

Briefing lezen