Geïntegreerde telepresence

Belangrijke zakelijke gesprekken verlopen beter wanneer de gesprekspartners elkaar zien. Onze geïntegreerde telepresence-oplossingen bieden een combinatie van de hoogste kwaliteit spraak, video en het delen content. Dankzij de levensechte ervaring kunnen uw teams samenwerken, beslissingen nemen en invloed uitoefenen.

Levensechte samenwerkingservaring

Polycom RealPresence Immersive Studio verschaft een speciaal ontworpen omgeving waarin elk detail perfect is afgestemd op het bieden van een ervaring voor het delen van video, audio en content die zo levensecht is, dat u helemaal niet meer aan de technologie denkt, maar u volledig concentreert op het doel en de inhoud van uw vergadering.

Rondleiding

De opkomst van samenwerkingsruimten

Zeus Kerravala van ZK Research bespreekt hoe geïntegreerde systemen inmiddels 'samenwerkingsruimten' zijn, waar werknemers overleggen om interactief en snel beslissingen te nemen.

Lees de briefing

Producten

+Uitbreiden

RealPresence Immersive Studio

Als de vergadering belangrijk is, wilt u een samenwerkingservaring die zo levensecht mogelijk is.

Geniet van een ervaring met video, audio en samenwerking die zo realistisch is, dat u de technologie vergeet en u volledig kunt richten op het doel en de inhoud van uw vergadering. Polycom RealPresence Immersive Studio biedt een speciaal ontworpen omgeving met HD-spraak, -video en -content waarin elk detail perfect is, zelfs als u staat of rondloopt.

+Uitbreiden

Open Telepresence Experience

Haal het maximale uit uw geïntegreerde telepresence-ruimte met een modern, flexibel en multifunctioneel ontwerp.

Geef samenwerkende werkgroepen, wereldwijde ontwikkelingsteams en dagelijkse vergaderingen de productiviteitsvoordelen van geïntegreerde telepresence. Polycom Open Telepresence Experience (OTX) heeft een uniek, multifunctioneel ontwerp dat zorgt voor een ervaring alsof je samen om de tafel zit.

Met Polycom voelt het alsof je tegenover elkaar zit in een omgeving waarin je elkaar daadwerkelijk ziet. Dankzij de kwaliteit van de audio en video kunnen we dingen bereiken die niet mogelijk waren in het verleden."

— Paul Miller
Senior Vice President van Global IT Infrastructure
TBS, Inc.