Mobiele en persoonlijke oplossingen

Verhoog de productiviteit door uw werknemers de flexibiliteit te bieden om met iedereen samen te werken met HD-audio, -video en -content. Vanaf elk persoonlijk apparaat en elke gewenste locatie.

Gratis proefversie voor RealPresence Desktop

Ervaar de kracht van RealPresence Desktop met een gratis proefperiode van 30 dagen en werk samen terwijl u elkaar ziet, waar u ook bent.

GRATIS PROEFVERSIE

Uw IP-netwerk voorbereiden op HD-video

Is uw bedrijfsnetwerk klaar voor ondersteuning van HD-videosamenwerking? Met deze handige gids kunt u zich voorbereiden en een succesvolle implementatie uitvoeren.

NU DOWNLOADEN

Producten

+Uitbreiden

In browser

Breng uw teams samen door ze aan te sluiten op een visueel samenwerkingsnetwerk, dat ze overal en vanaf ieder apparaat kunnen bereiken met slechts één klik op een webkoppeling.

Samenwerken vanuit een webbrowser. Door te klikken op een webkoppeling kunt u deelnemen aan alle op standaarden gebaseerde vergaderingen waarin hoogwaardige audio, video en content worden gedeeld vanuit van meerdere bronnen. Alleen Polycom biedt deze combinatie van eenvoud en robuuste compatibiliteit.

+Uitbreiden

Desktop

Met samenwerkingsoplossingen die zijn ontworpen voor persoonlijke omgevingen neemt u volledig deel aan uw vergaderingen, of u nu aan uw bureau zit of onderweg bent.

Geef uw werknemers de mogelijkheid om deel te nemen aan vergaderingen vanaf de plek waar ze het best werken. Onze software voor desktopsamenwerking biedt u meerdere mogelijkheden om volledig deel te nemen aan vergaderingen vanaf kantoor, vanaf de bank of vanuit uw favoriete koffiebar. En met onze speciaal ontwikkelde desktopoplossingen kunt u beschikken over een specifiek apparaat voor uw werk of thuiskantoor.

+Uitbreiden

Mobiel

Professioneel samenwerken op uw mobiele apparaat, waarbij elke vergadering effectief is.

Werk zoals u dat wilt en mis geen vergadering. Met onze mobiele oplossingen kunt u met uw mobiele apparaat vanaf elke locatie deelnemen aan vergaderingen. U kunt externe collega's zien en horen, en zelfs content annoteren en delen met alle deelnemers aan het gesprek. Haal content van internet of uit cloudopslag en gebruik SmartPairing om u aan te melden bij een groep in een conferentieruimte of die groep te beheren.

Middelen

Zorg ervoor dat uw ideeën worden gehoord

Polycom Acoustic Fence-technologie creëert een onzichtbare bel rond uw werkruimte en filtert actief storende achtergrondgeluiden terwijl u samenwerkt.

VIDEO BEKIJKEN
Sluiten

RealPresence Desktop Acoustic Fence

Datasheet Mobile en Desktop

RealPresence Mobile en RealPresence Desktop zijn krachtige samenwerkingshulpmiddelen. Bekijk hun belangrijkste functies.

VIDEO BEKIJKEN
Sluiten

Datasheet Polycom RealPresence Desktop en Mobile

Uw geluid staat uitgeschakeld

Wacht niet tot anderen zeggen dat ze u niet horen. Onze intelligente software waarschuwt u als uw geluid is gedempt bent en u begint te praten.

VIDEO BEKIJKEN
Sluiten

RealPresence Desktop Intelligent Mute