Infrastructuur

Ervaar de kracht van samenwerking binnen de hele organisatie. Of u nu een één-op-één verbinding maakt of in grote groepen, u hebt een oplossing nodig waarmee u overal en altijd met iedereen kunt samenwerken, ongeacht de netwerken, toepassingen, protocollen en apparaten die u gebruikt.

Het Polycom RealPresence-platform is gebouwd voor de zware eisen van de hedendaagse dynamische werkplek, en uw beste keuze om samenwerking mogelijk te maken binnen uw organisatie waarbij medewerkers hoogwaardige spraak, video en content delen. Gebruikers kunnen vrij samenwerken met behulp van telefoons, videosystemen en webbrowsers, verbinding maken tussen locaties en buiten de bedrijfsgrenzen, en profiteren van rechtstreekse integratie met uw Microsoft Lync/Skype voor Bedrijven-installaties, UC-systemen of andere bedrijfstoepassingen.

Afspelen
Sluiten

Polycom RealPresence-platform

Met Polycom RealPresence-platform kunt u videosamenwerking implementeren in uw organisatie doordat het op de achtergrond werkt en zorgt voor eenvoud, consistentie, betrouwbaarheid en toegankelijkheid vanaf elk apparaat.

Polycom RealPresence-platform

Afspelen
Sluiten

Polycom RealPresence One

Ontdek hoe RealPresence One de volledige mogelijkheden van het RealPresence-platform levert in een gevirtualiseerde omgeving op basis van een abonnement per gebruiker.

Polycom RealPresence One

Afspelen
Sluiten

Virtuele vergaderruimten

Waar uw mensen ook zijn, in onze persoonlijke gevirtualiseerde vergaderruimten kunt u makkelijk direct collega's, partners en klanten ontmoeten. Sneller zaken doen waar u maar wilt.

Virtuele vergaderruimten

Producten

Ga voor de video-infrastructuur met de meest uitgebreide compatibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van het moment. Onze bekroonde oplossingen voldoen aan al uw behoeften op het gebied van videosamenwerking met naadloze connectiviteit, wat voor apparaat, protocol, netwerk of bandbreedte u ook gebruikt. Wij geven u de flexibiliteit om te kiezen voor de juiste oplossing en het juiste bedrijfsmodel voor uw organisatie: een cloudservice, virtualisatiesoftware of apparatuur.

+Uitbreiden

RealPresence Collaboration Server

Breng individuen en groepen met elkaar in contact vanaf elke locatie om de hoogste kwaliteit video, spraak en content te delen.

Als u de waarde van samenwerking ervaart, zal de vraag naar uitgebreidere toegang en gesprekken met meerdere personen toenemen. Dankzij de RealPresence Collaboration Servers van Polycom kunnen meerdere mensen deelnemen aan virtuele vergaderingen met alle samenwerkingssoftware en apparaten die gebruikmaken van standaarden, en kunnen ze genieten van professionele video-, spraak- en contentmogelijkheden.

+Uitbreiden

Beheertoepassingen

Maak verbinding met andere netwerken, breid uit naar tienduizenden gebruikers en beheer en verspreid uw oplossing met gebruiksvriendelijke en krachtige hulpmiddelen.

Handhaaf een betrouwbare en consistente gebruikerservaring in verschillende omgevingen en houd uw apparatuur en toepassingen met vertrouwen bij. Met Polycom RealPresence Resource Manager kunnen gebruikers gemakkelijk samenwerken via video en kunnen IT-teams video- en telepresence-netwerken beheren en beoordelen om ervoor te zorgen dat bedrijfskritische video's goed worden afgeleverd. Haal het meeste uit uw videonetwerk en lever continu hoge kwaliteit aan uw gebruikers, zelfs als het aantal ondersteunde apparaten en gesprekken snel toeneemt.

+Uitbreiden

Firewall Traversal & Security

Krijg veilige toegang tot de videosamenwerkingsservices van uw organisatie en maak verbinding met klanten, partners en leveranciers.

Veilige samenwerking is van cruciaal belang voor elke organisatie. Polycoms Firewall Traversal & Security-oplossingen halen communicatiebarrières weg en hiermee kunnen interne en externe teams gemakkelijker en efficiënter samenwerken. Wij bieden een veilige en vertrouwde route waarmee gebruikers vanaf elke willekeurige locatie en alle apparaten verbinding kunnen maken, en we maken communicatie tussen bedrijven en interne bedrijfsnetwerken mogelijk.

+Uitbreiden

Implementatieopties

U hebt een keuze. Selecteer de juiste technologie, implementatiestrategie en aanschafmethode die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf.

Selecteer en beheer uw investeringen in technologie op de manier die het beste bij uw personeel en zakelijke doelstellingen past. Ons RealPresence-platform is beschikbaar in diverse formaten zodat kan worden voldaan aan alle implementatievoorkeuren, inclusief hardware, software of hybride opties, op locatie of in de cloud en aangeschaft als CAPEX, OPEX of op abonnementsbasis.

Middelen

Verken een breed scala aan opties

Bekijk onze volledige portfolio aan oplossingen waarmee organisaties de kracht van menselijke samenwerking kunnen benutten.

MEER INFORMATIE

Virtualiseer uw platform

Flexibiliteit is de sleutel tot onze implementatieopties voor gevirtualiseerde videosamenwerkingsnetwerken. Bekijk welke geschikt is voor u.

NU DOWNLOADEN

Doe een beroep op onze professionele services

Ontdek hoe wij uw bedrijf helpen uw samenwerkingsoplossing te optimaliseren en meer uit uw investering te halen.

MEER INFORMATIE