Samenwerking in een ruimte

De behoeften van medewerkers voor samenwerking veranderen en vergaderruimten moeten dus ook veranderen. Verbeter de efficiënte en productiviteit met professionele samenwerkingsoplossingen die zijn ontworpen voor het uitrusten van al uw verschillende vergaderruimten. Oplossingen van Polycom zijn geoptimaliseerd voor moderne werkruimten, zoals kleine overlegkamers, open werkruimten en traditionele vergaderkamers. Ze hebben allemaal geweldige Full HD-video, mogelijkheid tot het delen van HD-content, geïntegreerde elektronische whiteboards en volledige integratie met persoonlijke en mobiele apparaten.

Producten

+Uitbreiden

Vooraf samengestelde RealPresence-oplossingen

Geniet van totaaloplossingen voor vergaderzalen en unieke omgevingen. Deze vooraf samengestelde oplossingen beschikken over de allernieuwste, geavanceerde technieken voor videoconferenties en kunnen worden aangepast aan de vereisten van de vergaderruimte.

Vereenvoudig bestellingen, beheer en training door binnen uw hele organisatie dezelfde samenwerkingsapparatuur te gebruiken. De vooraf samengestelde oplossingen van Polycom brengen alle componenten samen die u nodig hebt voor specifieke omgevingen in één aanpasbaar aanbod. Wij leveren ook aangepaste pakketten voor unieke omgevingen waarvoor speciale apparatuur nodig is.

+Uitbreiden

RealPresence Group-serie

Maak gebruik van hoogwaardige, professionele videosamenwerking in ruimten en vergaderlocaties van elke grootte. Met geavanceerde technologieën voor optimale samenwerking.

Met onze RealPresence Group-serie zorgen de allernieuwste samenwerkingsfuncties en -accessoires ervoor dat iedereen aan het gesprek kan deelnemen en kan worden gehoord. Onze op standaarden gebaseerde compatibiliteit en vergaande integratie met Microsoft Skype voor Bedrijven/Lync bieden een schaalbare en beheersbare ervaring die uw UC-omgeving vereenvoudigt.

+Uitbreiden

RealPresence Group Convene

Ervaar krachtige videosamenwerking en contentoplossingen voor kleinere groepen, kleinere vergaderruimten en individuele werkruimten.

Zet de juiste oplossing in op basis van de unieke behoeften van elke ruimte of omgeving met RealPresence Group Convene, een flexibel systeem dat samenwerkt met de RealPresence Group 310 of 500. U kunt kiezen uit enkele of dubbele beeldschermen, optionele ingebouwde multipoint-functie en meer opties voor kleine groepen en persoonlijke samenwerking.

+Uitbreiden

RealPresence Trio

De eerste smart-hub voor groepssamenwerking die de kenmerkende driepuntstelefoon transformeert tot een modulair spraak-, video- en inhoudsuitwisselingssysteem dat in elke teamomgeving past, groot of klein.

Polycom RealPresence Trio levert de beste audio-ervaring ooit, van de overlegruimte tot de directiekamer - elk gesprek, elk gesproken woord is nu veel duidelijker. RealPresence Trio doorbreekt niet alleen de geluidsbarrière door de meest verbazingwekkende geluidskwaliteit te leveren, maar herdefinieert ook de categorie door te fungeren als smart-hub voor uw groepssamenwerking. U kunt profiteren van een gebruikersvriendelijke, compromisloze visuele samenwerking in ruimten die eerder niet rendabel leken.

+Uitbreiden

RealPresence Centro

De eerste visuele samenwerkingsoplossing die speciaal is ontwikkeld om mensen in het centrum van de samenwerking te plaatsen. Teams kunnen in een cirkel samenkomen om te brainstormen, ideeën uit te wisselen en oplossingen te bedenken voor de meest uitdagende problemen.

Gepatenteerde technologieën voor video, spraak en het uitwisselen van inhoud creëren een intieme, toegankelijke omgeving die een gemeenschappelijke ervaring biedt voor alle betrokkenen, dichtbij of veraf.

+Uitbreiden

HDX-serie

Voorzie uw ruimten van videosamenwerking.

Met de Polycom HDX-serie brengt u HD-video, spraak en het delen van content naar conferentiezalen, klaslokalen en vergaderruimten in de hele onderneming. Deze HD-compatibele serie voldoet aan standaarden en biedt meerdere cameraopties om in uw behoeften te voorzien.