Samenwerking in ruimten

De behoeften van medewerkers voor samenwerking veranderen en vergaderruimten moeten dus ook veranderen. Verbeter de efficiëntie en productiviteit met professionele samenwerkingsoplossingen die zijn ontworpen voor het uitrusten van al uw verschillende vergaderruimten. Oplossingen van Polycom zijn geoptimaliseerd voor moderne werkruimten, zoals kleine overlegkamers, open werkruimten en traditionele vergaderkamers. Ze hebben allemaal geweldige Full HD-video, mogelijkheid tot het delen van HD-content, geïntegreerde elektronische whiteboards en volledige integratie met persoonlijke en mobiele apparaten.

Persoonlijke werkruimte voor onderweg

Uw personeel behoort tot de 1,5 miljard mobiele medewerkers wereldwijd. Nu vergaderen onderweg steeds gebruikelijker wordt, verwachten uw medewerkers onmiddellijke connectiviteit en toegang tot content, waar ze ook werken. Meer informatie over onze flexibele oplossingen voor werkomgevingen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Kleine overlegplek voor ruimtes van elke grootte

Uw medewerkers kiezen voor een nieuwe manier van werken waarbij connectiviteit, rich-media en toegang tot content op diverse apparaten en vanaf verschillende locaties een gegeven zijn. Met flexibele oplossingen kunnen teams hun werkomgeving aanpassen aan de manier waarop ze samenwerken.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Werkomgeving voor samenwerkende teams

Teams stellen zich instinctief op in een cirkel wanneer ze dingen voor elkaar moeten krijgen. Innovatieve, mensgerichte technologie stimuleert een natuurlijker wijze van brainstormen en een efficiëntere manier van problemen oplossen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Conferentieruimte voor een verspreid personeelsbestand

Uw bedrijf en uw medewerkers bevinden zich op meerdere locaties. Moderne werkruimtes voor groepen moeten zodanig zijn uitgerust dat uw medewerkers met elkaar verbonden kunnen worden, waar op de wereld ze zich ook bevinden.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Managerswerkomgeving met gebruik van videosamenwerking in de bestuurskamer

Uw managers hebben een combinatie van betrouwbare en intuïtieve technologie in de bestuurskamer nodig om ervoor te zorgen dat iedereen volledig aan de gesprekken kan deelnemen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Geïntegreerde telepresence-werkomgeving

Uw vergaderruimtes kunnen duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn. Uw technologie moet medewerkers het gevoel geven dat ze zich in dezelfde ruimte bevinden om te kunnen brainstormen, complexe problemen op te oplossen en tot een betere besluitvorming voor uw bedrijf te komen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Maximize Skype for Business ROI

Get your free guide to Skype for Business voice and video collaboration. Discover key considerations to ensure you're making the most of your investment.

Producten

+Uitvouwen

RealPresence Medialign

Geniet van totaaloplossingen voor vergaderzalen en unieke omgevingen. Deze vooraf samengestelde oplossingen beschikken over de allernieuwste, geavanceerde technieken voor videoconferenties en kunnen worden aangepast aan de vereisten van de vergaderruimte.

Vereenvoudig bestellingen, beheer en training door binnen uw hele organisatie dezelfde samenwerkingsapparatuur te gebruiken. De vooraf samengestelde oplossingen van Polycom brengen alle componenten samen die u nodig hebt voor specifieke omgevingen in één aanpasbaar aanbod. We leveren ook aangepaste pakketten voor unieke omgevingen waarvoor speciale apparatuur nodig is.

+Uitvouwen

RealPresence Group-serie

Maak gebruik van hoogwaardige, professionele videosamenwerking in ruimten en vergaderlocaties van elke grootte. Met geavanceerde technologieën voor optimale samenwerking.

Met onze RealPresence Group-serie zorgen de allernieuwste samenwerkingsfuncties en -accessoires ervoor dat iedereen aan het gesprek kan deelnemen en kan worden gehoord. Onze op standaarden gebaseerde compatibiliteit en vergaande integratie met Microsoft Skype voor Bedrijven/Lync bieden een schaalbare en beheersbare ervaring die uw UC-omgeving vereenvoudigt.

+Uitvouwen

RealPresence Group Convene

Ervaar krachtige videosamenwerking en contentoplossingen voor kleinere groepen, kleinere vergaderruimten en individuele werkruimten.

Zet de juiste oplossing in op basis van de unieke behoeften van elke ruimte of omgeving met RealPresence Group Convene, een flexibel systeem dat samenwerkt met de RealPresence Group 310 of 500. U kunt kiezen uit enkele of dubbele beeldschermen, optionele ingebouwde multipoint-functie en meer opties voor kleine groepen en persoonlijke samenwerking.

+Uitvouwen

RealPresence-randapparatuur

De randapparatuur is afgestemd op uw manier van werken en zorgt ervoor dat technologie naar de achtergrond verdwijnt, zodat u zich kunt richten op de belangrijke discussies.

Het is tijd om uw vergaderingen naar een hoger niveau te tillen met de RealPresence-randapparatuur van Polycom. Vergaderingen zullen nooit meer hetzelfde zijn dankzij cameraopties die automatisch iedereen in de ruimte laten zien zonder dat u een afstandsbediening hoeft te gebruiken, de mogelijkheid om content in real-time te delen en te documenteren, de mogelijkheid om elke nuance te horen, zelfs in de grootste ruimten, en eenvoudige bediening.

+Uitvouwen

RealPresence Trio

Polycom RealPresence Trio geeft de conferentietelefoon opnieuw vorm. Met de Trio hebben we onze legendarische spraakkwaliteit succesvol gekoppeld aan de aanvullende mogelijkheden voor het delen van persoonlijke content en zakelijke videoconferenties. En daardoor is deze oplossing flexibel inzetbaar, van de overlegruimte tot de directiekamer.

Polycom RealPresence Trio levert de beste audio-ervaring ooit, van de overlegruimte tot de directiekamer - elk gesprek, elk gesproken woord is nu veel duidelijker. RealPresence Trio doorbreekt niet alleen de geluidsbarrière door de meest verbazingwekkende geluidskwaliteit te leveren, maar herdefinieert ook de categorie door te fungeren als Smart Hub voor groepssamenwerking. U kunt profiteren van een gebruikersvriendelijke, compromisloze visuele samenwerking in ruimten die eerder niet rendabel leken.

+Uitvouwen

RealPresence Debut

Eenvoudige, elegante en betaalbare videoconferentiemogelijkheden voor overlegkamers.

Polycom RealPresence Debut is een hoogwaardige videoconferentieoplossing: eenvoudig, elegant en betaalbaar voor overlegkamers en kleinere ruimten. Het systeem biedt bijzonder voordelige samenwerking voor kleinere organisaties die klaar zijn voor de overstap van op consumenten gerichte alternatieven, die prima zijn om met vrienden te chatten, maar die de klus op het werk niet klaren.

+Uitvouwen

RealPresence Centro

De eerste visuele samenwerkingsoplossing die speciaal is ontwikkeld om mensen in het centrum van de samenwerking te plaatsen. Teams kunnen in een cirkel samenkomen om te brainstormen, ideeën uit te wisselen en oplossingen te bedenken voor de meest uitdagende problemen.

Gepatenteerde technologieën voor video, spraak en het uitwisselen van inhoud creëren een intieme, toegankelijke omgeving die een gemeenschappelijke ervaring biedt voor alle betrokkenen, dichtbij of veraf.

Klanten

Afspelen
Sluiten

STEM School - het klaslokaal van de toekomst

STEM School and Academy biedt het klaslokaal van de toekomst technologieën als RealPresence Centro voor leren op afstand.

STEM School and Academy

Ervaar Polycom RealPresence Centro

Maak kennis met de kracht van centraal vergaderen en ontdek hoe RealPresence Centro uw manier van samenwerken kan veranderen.

MEER INFORMATIE