Vergroot als Polycom-partner uw bereik

Het Polycom Partner Network is een ecosysteem van ontwikkelaars, leveranciers en Unified Communication-providers die hun doelgroep en de waarde van UC en videosamenwerking willen vergroten door het leveren van hoogwaardige zakelijke oplossingen die in de zakelijke behoeften van klanten voorzien.

U hebt toegang tot eersteklas training, certificeringen, expertise, marktkansen en u kunt opklimmen in de programmaniveaus met bijbehorende beloningen voor uw prestaties en inzet.

Wij nodigen u van harte uit om Polycom-partner te worden en verheugen ons erop om samen met u de kracht van menselijke samenwerking te ontplooien.

NU AANVRAGEN
+Uitvouwen

Leverancier

Als Polycom-leverancier bedient u klanten met de verkoop van de juiste Polycom-oplossing voor hun werkprocessen. Door uw uitgebreide training en certificering op het gebied van Polycom-oplossingen bent u een oplossingsadviseur voor uw klanten, van projectconcept en installatie tot doorlopende ondersteuning en beheer. Zo groeien uw inkomsten en uw reputatie.

-Sluiten

Leverancier

Leveranciers zijn uiterst kundige specialisten die klanten helpen de ontwikkeling van hun bedrijfsactiviteiten uit te lijnen met de samenwerkingsoplossingen die het beste in hun behoeften voorzien. Middels geavanceerde technische certificeringen wordt u door de implementatie van Polycom-oplossingen een voorkeurspartner voor uw klanten.

Waarom deelnemen?

 • Accreditatie in de markt
 • Inkomstenstijging
 • Gezamenlijke zakelijke en strategische planning
+Uitvouwen

Ontwikkelaar

Als Polycom-ontwikkelaar gebruikt u industriestandaarden of API's/SDK's voor het ontwikkelen en aanbieden van aanvullende oplossingen die op het Polycom-infrastructuurplatform aansluiten.

 

 

 

-Sluiten

Ontwikkelaar

Polycom-ontwikkelaars zijn onafhankelijke softwareleveranciers, verticale applicatieleveranciers en UC-oplossingsproviders die met hun vaardigheden en deskundigheid de functionaliteit en mogelijkheden van Polycom-oplossingen voor specifieke markten verbeteren. Zet de kracht van Polycom's reputatie achter uw innovaties.

Waarom deelnemen?

 • Werk samen met branche-experts
 • Profiteer van nieuwe marktkansen
 • Verhoog uw inkomsten
+Uitvouwen

Technologie

Als Technologiepartner werkt u samen met Polycom aan productontwikkeling en go-to-market-relaties voor een betere klantervaring en grotere waarde.

-Sluiten

Technologie

Technologiepartners zijn onafhankelijke bedrijven op het gebied van hardware, software of verticale markten die met Polycom samenwerken om het beste van beide ondernemingen naar de markt te brengen. U richt zich op klantgerichte, op open standaarden gebaseerde oplossingen die een grotere waarde voor klanten creëren.

Waarom deelnemen?

 • Officieel aanbevolen worden voor oplossingen die werken met Polycom
 • Erkenning als een Polycom-technologiepartner en vermelding op de website van Polycom
 • Verbeter uw relaties met kanaalpartners
+Uitvouwen

Serviceprovider

Als Serviceprovider gebruikt u Polycom-technologie om oplossingen voor Polycom-apparatuur en -infrastructuur te leveren als beheerde of gehoste service of als cloudservice.

-Sluiten

Serviceprovider

Wanneer u Polycom-oplossingen in uw netwerkkern implementeert, kunt u kleine, middelgrote en grote bedrijven en mobiele gebruikers gehoste of cloud-based oplossingen bieden die zeer uiteenlopend en voordelig zijn.

Waarom deelnemen?

 • Bied een compleet spectrum aan toonaangevende UC-cloudservices
 • Lever een breder aanbod van klanteigen apparatuur
 • Verbeter uw inkomsten
+Uitvouwen

Distributeur

Als Polycom-distributeur ondersteunt u onze leveranciers door diensten met toegevoegde waarde op het gebied van verkoop, orderverwerking, logistiek, partnerfacilitatie, marketing en technische ondersteuning.

-Sluiten

Distributeur

Polycom-distributeurs spelen een belangrijke rol bij Polycom's marktbenadering door het promoten en ondersteunen van de verkoop van onze oplossingen en diensten. Distributeurs werken samen met onze partners die deelnemen aan het Polycom-partnerprogramma (leveranciers, systeemintegrators en serviceproviders) die aan een breed scala aan klanten in verschillende markten verkopen.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

APAC: aprt@polycom.com

EMEA: emeapartnering@polycom.com

NALA- : certification@polycom.com

Resources

Partner Registration Guide

Download this guide to get the information you will need to complete the application form.

GUIDE

Polycom Partner Program Agreement

Download this document to review the current Program Terms and Conditions


TERMS & CONDITIONS

Polycom Global Anti-Corruption Policy

Download this document to understand Polycom’s Global Anti-corruption policy


BROCHURE

Partner Starter Kit            

Read this document to see how registered products are just the start of the start of your journey and partnership with Polycom

GUIDE

Microsoft Partner Starter Kit

Download this document to understand the opportunities for selling Polycom solutions into your customer’s Microsoft environment

GUIDE

Microsoft Partner Activation Playbook

Selling Microsoft solutions? Download this document to understand why partnering with Polycom will help your business.

PLAYBOOK

Technology Program Guide

Download this document for further details about the Polycom Technology program.


GUIDE