Samenwerking vereenvoudigd

Verhoog de productiviteit van uw telefoon- en conferentiegesprekken door ervoor te zorgen dat iedereen elkaar duidelijk kan horen en zich kan concentreren op wat er wordt besproken. Met onze professionele HD Voice-oplossingen kan elke deelnemer alles horen en gehoord worden. Uw teams kunnen zich richten op wat belangrijk is: sterkere, nauwere banden aangaan met klanten, partners en elkaar.

Producten

+Uitvouwen

Conferentietelefoons

Zorg ervoor dat alle deelnemers aan de audioconferentie alles duidelijk kunnen horen en gehoord kunnen worden.

Er gebeuren geweldige dingen wanneer mensen een duidelijke verbinding hebben. Ons brede scala aan conferentietelefoons gebruikt de nieuwste technologie om zo een hoogwaardige audio-ervaring te leveren die zich optimaal aanpast aan elke omgeving. Ze zijn ook eenvoudig te gebruiken en naadloos te integreren met uw bestaande communicatieplatforms.


Alle conferentietelefoons bekijken

+Uitvouwen

VoIP-bureautelefoons

Maak verbinding en werk samen vanaf elke persoonlijke werkplek via spraak, video en bedrijfstoepassingen.

Met speciale spraakoplossingen kunnen mensen verbinding maken en productief zijn. Met onze VoIP-telefoons kunnen medewerkers direct van achter hun bureau eenvoudig verbinding maken en samenwerken via spraak, video en bedrijfstoepassingen. Door gebruiksvriendelijke functies en een intuïtief ontwerp is de productiviteit hoger en zijn workflows gestroomlijnd.


Alle VoIP-bureautelefoons bekijken

+Uitvouwen

Geïnstalleerde audio

Zorg voor heldere audioconferenties in grotere ruimten, auditoria en unieke ruimten die waar aangepaste spraakoplossingen nodig zijn.

Voorzie uw grote en speciaal gebouwde conferentiezalen van heldere audiosamenwerking. Onze geïnstalleerde audio-oplossingen bieden levensechte HD-audio voor een superieure ervaring, zelfs op de meest complexe locaties. Nu kan iedereen alles gemakkelijk horen en delen, of ze nu op het podium staan of op de achterste rij zitten.


Alle geïnstalleerde audioproducten bekijken

BRONNEN

Spraakoplossingen voor Microsoft-omgevingen

Haal het beste uit uw zakelijke Microsoft-spraakomgeving. Wij bieden de ruimste keuze aan bureau- en conferentietelefoons die standaard kunnen worden geïntegreerd met Microsoft UC-oplossingen.

Microsoft-oplossingen voor spraak

Verhoog de productiviteit met geavanceerde audio

Zorg dat uw teams beter kunnen samenwerken zonder onderbrekingen. Onze legendarische professionele audio vermindert interferentie van achtergrondgeluid, zodat u altijd elk gesprek kunt volgen en geen detail hoeft te missen. U krijgt meer omdat we voortdurend onze audiotechnologieën verbeteren.

+Uitvouwen
Akoestische helderheid

Akoestische helderheid Laat uw conferentiegesprekken soepel verlopen.

+Uitvouwen
HD Voice

HD VoiceVoorkom dat mensen worden opgehouden door dof geluid of gemiste woorden.

+Uitvouwen
HD Voice

Acoustic FenceBlokkeer ruis en laat 'overal samenwerken' werkelijkheid worden.

Onze innovaties, zoals duplex audio, echo-onderdrukking en ruisfiltering met geavanceerde spraakverwerking voorkomen interferentie, zelfs in rumoerige omgevingen. Zodat uw mensen moeiteloos met elkaar kunnen communiceren. En uw vergaderingen perfect verlopen.

Met Polycom HD Voice-technologie zijn gewone telefoongesprekken dubbel zo helder, waardoor communicatie en wederzijds begrip verbeteren. U bespaart tijd, vermindert het aantal fouten en verbetert de productiviteit.

HD Voice-innovaties bekijken

Uw mensen houden vaak spraak- en videogesprekken in rumoerige omgevingen, zoals in een koffiebar of op het vliegveld. Polycoms gepatenteerde Acoustic Fence-technologie creëert een virtuele geluidsbarrière die alle audio buiten uw directe omgeving buitensluit. Nu kunnen uw mensen productief zijn waar en wanneer dat nodig is, zonder te worden gestoord.

Serviceproviders

Open. Betrouwbaar. Vertrouwd.

Serviceproviders hebben de juiste partner en producten nodig om superieure gehoste spraakoplossingen te leveren. Dankzij onze toewijding aan open standaarden en de meest robuuste SIP-functiestack in de branche kunt u sneller service verlenen en nieuwe inkomstenbronnen aanboren. Ongeacht of uw klanten kleine of middelgrote bedrijven zijn of Fortune 500-bedrijven, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van Polycom om klanten te behouden en nieuwe klanten te werven.

Spraakoplossingen voor serviceproviders

Forrester-rapport: Polycom & Microsoft Lync

Meer informatie over de totale economische impact die u kunt bereiken als u de kracht van Polycom combineert met Microsoft Lync.

RAPPORT ONTVANGEN

Waarom de bureautelefoon niet verdwijnt

De bureautelefoon is belangrijk voor een effectieve bedrijfsvoering. Deze levert consistentie, betrouwbaarheid, comfort en een eenvoudig te beheren verbinding.

NU DOWNLOADEN

Wat kan HD Voice voor uw bedrijf betekenen?

Met Polycom HD Voice zijn gewone telefoongesprekken dubbel zo helder, raakt de luisteraar minder vermoeid, verbetert de samenwerking en bespaart u tijd en geld.

Ik ben gek op mijn conferentietelefoon

HD-audio vergeleken met gewone audio

In tegenstelling tot gewone audio kan HD-audio lawaai en achtergrondgeluiden elimineren, waardoor iedereen alles verstaat en beter kan samenwerken.
 

Hoor het verschil

Verbeter gesprekken tussen meerdere personen met een conferentietelefoon

Groepsgesprekken zijn duur en moeten productief zijn. Conferentietelefoons zijn ontworpen voor superieure audio-ervaringen voor alle deelnemende partijen.

Voordelen van conferentietelefoons

Spraaksamenwerkingsservices

Met services bent u verzekerd van succes en maximaal rendement op uw investering in spraaksamenwerking.

Services voor open SIP-omgevingen

Polycom-serviceproviders en lokale partners voor open SIP bieden services gedurende de gehele levenscyclus van spraakoplossingen. Polycom traint en ondersteunt deze partners op het gebied van configuratie, updates en het beheer van de volledige portfolio van Polycom-spraaksamenwerkingsoplossingen. Schakel uw cloud- of lokale provider in om verzekerd te zijn van een succesvolle implementatie van uw spraaksamenwerking. Indien u niet beschikt over een cloud- of lokale provider, kunt u met het zoekprogramma voor partners een leverancier in uw regio vinden.

Een partner zoeken

Services voor Microsoft-omgevingen

Zorg ervoor dat uw Microsoft Voice-implementatie soepel verloopt van begin tot eind. Dankzij het tienjarige partnerschap van Polycom met Microsoft en onze uitgebreide portfolio van spraakoplossingen voor Lync en Skype voor Bedrijven hebben wij de unieke expertise om u te helpen slagen. We vullen onze uitgebreide portfolio aan met specifieke services voor Microsoft Voice-implementaties, voor het ontwerpen, implementeren, ondersteunen, optimaliseren en beheren van uw spraaksamenwerkingsoplossing. Als u hebt besloten om over te stappen op Microsoft Voice, laat ons dan de partner zijn die u helpt om de overgang soepel te laten verlopen.

Professionele services voor Microsoft Voice-oplossingen

Polycom VVX-services voor Microsoft Lync/Skype voor Bedrijven

Training en online ondersteuning

Spraaktraining

Geniet van een breed scala aan trainingsmogelijkheden die aansluiten op uw behoeften. U kunt op verschillende manieren een cursus volgen: e-learning, met instructeur, via videoconferenties, via webinars, met gidsen die in eigen tempo kunnen worden gelezen, enz. Onze materialen zijn bedoeld voor eindgebruikers en IT-beheerders.

Spraaktraining omvat ervaringsmodules waarmee u oplossingen van Polycom in actie ziet en ervaart. We bieden cursussen aan voor SIP, VoIP en onze Microsoft Voice-portfolio, variërend van eenvoudig gebruik tot intensieve training voor IT-beheerders. Of u nu op zoek bent naar trainingen voor CX-telefoons, VVX-telefoons, Lync Room Systems of onze geïnstalleerde spraakproducten, Polycom University kan helpen.

Cursuscatalogus

Polycom University

Online ondersteuning

Uw succes is van cruciaal belang. Daarom bieden we verschillende hulpmiddelen om te helpen bij elk aspect van uw oplossing. Bezoek onze ondersteuningswebsite voor toegang tot veelgestelde vragen, licenties en productregistratie, documenten en softwaredownloads. U kunt ook serviceaanvragen indienen en volgen, zoeken in onze Knowledge Base en problemen oplossen met de hulp van leden van de Polycom Support Community.

Ondersteuning

Spraakdocumenten en downloads

Knowledge Base

Support Community