Services voor Polycom Collaboration Solutions

Elke organisatie heeft zo haar eigen uitdagingen, behoeften, mogelijkheden, tijdlijnen en culturen. Behaal succes met een branche-expert die voor een duidelijk stappenplan en grondige technische begeleiding zorgt. Met de toonaangevende samenwerkingsservices van Polycom vermindert u de risico's en minimaliseert de impact op uw productieomgeving en haalt u via de voordelen van samenwerking het beste uit uw investeringen.

Services

+Uitvouwen

Consulting

Maak de blauwdruk voor een naadloze samenwerkingsoplossing.

Alle netwerken en bedrijven zijn uniek. Ontdek samen met Polycom beproefde en geteste gebruiksmogelijkheden, begrijp onderlinge technische afhankelijkheden, verminder risico's en bedenk een samenwerkingsoplossing die helemaal volgens uw wensen werkt - en bespaar tegelijkertijd middelen, tijd en geld.

+Uitvouwen

Implementatie

Vereenvoudig en versnel uw rendement.

Beperkte IT-middelen en ingewikkelde omgevingen met meerdere leveranciers kunnen het implementatieproces vertragen. Met de samenwerkingsondersteunende services van Polycom behaalt u sneller rendement. Onze specialisten en partners zijn zeer ervaren in het installeren, implementeren en integreren van uw nieuwe samenwerkingsoplossingen. Hierdoor kan uw IT-team zich op andere initiatieven richten en ervaren uw medewerkers een naadloze workflow.

+Uitvouwen

Managed Services

Haal deskundige hulp in huis bij het beheer van uw samenwerkingsoplossing.

Uw interne teams hebben wellicht niet de middelen in huis om uw samenwerkingsactiviteiten te beheren. Verminder de werkdruk en zorg dat uw samenwerkingsoplossingen betrouwbaar en kosteneffectief blijven. Onze deskundigen en partners zorgen voor een optimale uitvoering, bieden op afstand bewakings- en hostingservices, helpen voldoen aan veranderende vereisten en besparen tevens op operationele kosten.

+Uitvouwen

Klantenondersteuning

Houd uw samenwerkingsoplossingen actueel met de nieuwste technologie.

Technologie verandert snel. U wilt geen nieuwe mogelijkheden voorbij laten gaan waarmee u uw productiviteit zou kunnen verhogen. Gebruik oplossingen voor klantenondersteuning die variëren van software-updates en technische ondersteuning tot toegewijd personeel dat bij u komt werken. Wij zorgen met optimale, toegankelijke en goed werkende oplossingen voor toegevoegde waarde.

+Uitvouwen

Optimalisatie

Zorg voor optimale prestaties met de belangrijkste inzichten.

Het succes van uw samenwerkingsoplossingen hangt af van de manier waarop deze zich aan uw bedrijf aanpassen. Wij bieden toonaangevende samenwerkingsservices en technologische samenwerkingstools waarmee u medewerkers mee krijgt, gedetailleerde gebruiksgegevens aanlevert en samenwerking in uw bestaande toepassingen integreert. Met behulp van deze services en tools zorgt u voor acceptatie op de lange termijn, beheert u proactief uw netwerk en kunt u beter uw bedrijfsdoelstellingen halen.

Til samenwerking op de werkvloer naar het volgende niveau

Ontdek hoe Polycom-services u helpen te slagen en beter samen te werken

Sluiten

Polycom Services stimuleren uw succes

Ontdek hoe onze samenwerkingsservices uw succes garanderen en uw rendement maximaliseren.

Partner Services

Gebruik de beste samenwerkingsservices van onze gecertificeerde partners.

Veel Polycom-services worden via ons netwerk van RealPresence-specialisten geleverd. Elke partner is speciaal getraind, gecertificeerd en zal het beste servicepakket met samenwerkingsoplossingen leveren.

Een partner zoeken

Waarom zou u een proactieve leverancier kiezen?

Ontdek hoe u aan de verwachtingen binnen de technologiecyclus kunt voldoen en resultaten kunt boeken.

Rapport ontvangen

Bronnen

Waarom Polycom Services?


Ontdek hoe onze consultants u kunnen helpen bij het plannen, integreren, implementeren en uitvoeren van uw UC-oplossingen

Nu downloaden

Als u iets gebruikt, moet u niet hoeven gissen

De gebruiksrapporten van Polycom geven u belangrijke inzichten in uw samenwerking op de werkvloer die specifiek op uw omgeving zijn aangepast.

Bekijk de video
Sluiten

Gebruiksrapporten van Polycom

Nooit meer giswerk met gebruiksrapporten die u helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen over de toekomstige planning.

Hoe Polycom-services u helpen te slagen en beter samen te werken

In deze video ziet u hoe Polycom-services organisaties kunnen helpen te slagen en beter samen te werken.


Bekijk de video
Sluiten

Hoe Polycom-services u helpen te slagen en beter samen te werken

In deze video ziet u hoe Polycom-services organisaties kunnen helpen te slagen en beter samen te werken.

Altijd voorspelbare implementaties

Geen giswerk bij het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van uw UC&C-omgeving van Polycom dankzij Polycom Assured Design

Bekijk de video
Sluiten

Altijd voorspelbare implementaties

Geen giswerk bij het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van uw UC&C-omgeving van Polycom dankzij Polycom Assured Design

Overzicht ondersteuningsservices

Overzicht van serviceopties waarmee u de juiste hulp en technische ondersteuning kunt bepalen


BROCHURES

Welke ondersteuning past bij u?

Wij bieden verschillende ondersteuningsservices aan. Welke past bij u?


INFOGRAPHICS

Waarom kiezen voor Managed Services?

In deze infographic leggen we uit Managed Services zijn en waarom een klant deze zou kiezen.


INFOGRAPHICS

Datasheet Elite Service

DATASHEETS voor Elite ServiceDatasheets
"Met het Polycom RealAccess Services Delivery Platform heeft Polycom de manier veranderd waarop we het beheer van activa en capaciteit benaderen".

— Laurent Chartier, Global IT Building Manager, SCOR