Samenwerking

Ontketen de kracht van menselijke samenwerking

De werkplek van de toekomst is geen fysiek gebouw of kantoor. Het is een manier van werken die resultaten oplevert wanneer technologieën, mensen en processen samenkomen in één naadloze digitale ervaring die het persoonlijke en professionele leven combineert. Met geavanceerde vooruitgang op het gebied van oplossingen voor spraak, video en het delen van content kunnen organisaties dit niveau van naadloze samenwerking binnen en tussen teams en afdelingen uitbreiden, zodat iedereen face-to-face kan samenwerken – ongeacht waar deelnemers zich bevinden.

Produktlijst tonen Produktlijst niet tonen

Deel een foto of video van uw werkplek. Gebruik #EverywhereExperiences op social media.
 

Video is sinds 2016 dé voorkeurstool voor zakelijke communicatie.

Onderzoek toont aan dat videoconferenties afstandsbarrières wegnemen en de productiviteit van externe werknemers verbeteren.

Nu downloaden


Face-to-face samenwerking uitbouwen

Kunt u face-to-face samenwerken zonder mensen samen in een kantoor te duwen?

Meer informatie


Zeven redenen waarom klanten kiezen voor Polycom-videoconferenties

Ontdek waarom meer dan 415.000 organisaties over de hele wereld, en over alle sectoren, vertrouwen op Polycom spraak-, video- en telepresence-oplossingen.

Nu downloaden


Zes stappen om een videocultuur met veel samenwerking te stimuleren

Polycom en onderzoeksbureau Quoca vroegen meer dan 800 gebruikers van zakelijke videoconferenties over de hele wereld naar de huidige stand van zaken op het gebied van video-implementatie. De bevindingen laten zien dat er duidelijke voordelen zijn naast besparingen op reiskosten, zoals verbeterd teamwork en hogere productiviteit.

Nu downloaden