Begin samen te werken met content

Werk samen met uw internationale teams aan ideeën, ongeacht de afstand of tijdzones. Onze contenthulpmiddelen, tools voor teamsamenwerking en mediaoplossingen zorgen voor duidelijke, consistente en toegankelijke communicatie met iedereen en hiermee is uw gehele organisatie beter verbonden en geïnformeerd.

Aan de slag met contentsamenwerking

Ontdek hoe u met multimediacontent uw teams wereldwijd op één lijn kunt krijgen.

Producten

+Uitvouwen

Content delen

Onderzoek en ontwikkel content als een team, waar uw mensen zich ook bevinden. Met onze oplossingen is het delen van informatie en samenwerken aan content net zo natuurlijk als samen in dezelfde ruimte zijn.

Ontwikkel samen ideeën met tools voor teamsamenwerking die u het gevoel geven alsof uw gesprekspartners naast u zitten. Wanneer uw moeiteloos een scherm kunnen delen, kunnen ze sneller een strategie bedenken, brainstormen en plannen. Of verander een whiteboard of LCD-scherm in een interactief whiteboard dat standaard integreert met uw videosystemen, zodat iedereen een bijdrage kan leveren in realtime, vanaf elk apparaat.

+Uitvouwen

Microsoft

Breng uw ervaringen met content delen en video met Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven samen met uw bestaande video-oplossingen van Polycom RealConnect.

Polycom RealConnect werkt naadloos samen met Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven, en is zo flexibel ontworpen dat uw teams gemakkelijk kunnen communiceren.

RealConnect beschermt uw investeringen door bestaande apparatuur voor video- en spraakconferenties te laten samenwerken met uw huidige en toekomstige samenwerkingsplatformen.

Geef teams de middelen om eigentijdse content te maken

Geef uw teams nieuwe manieren om content te maken, te presenteren en te delen. Laat uw ideeën eruit springen met Polycom Pano. Een innovatieve oplossing voor het delen van content in elke organisatie. Gebruikers kunnen eenvoudig verbinding maken en ideeën, documenten en meer delen vanaf hun persoonlijke apparaten.

Contentsamenwerkingsservices

Met Polycom Services bent u verzekerd van succes en maximaal rendement op uw investering in contentsamenwerkingsoplossingen. Onze experts kunnen u helpen met mogelijke kritieke hiaten op het gebied van ervaring en expertise, Dit leidt tot een betere tevredenheid onder eindgebruikers en klanten, hogere productiviteit en verhoogde acceptatiegraad. Wij werken samen met u aan het ontwerpen, implementeren, ondersteunen, optimaliseren en beheren van een oplossing voor een superieure ervaring in elke werkruimte en met een gebruiksvriendelijke en consistente workflow.

Wanneer u gebruikmaakt van de services van Polycom of partners kunt u:

  • Een strategie bedenken om uw omgeving zo goed mogelijk voor te bereiden op nieuwe technologie
  • Minder risico en minimale impact op uw productieomgeving
  • Beschikken over de beste, meest geschikte ondersteuning voor producten en oplossingen die beschikbaar is
  • Uw interne medewerkers aanvullen met deskundige technische consultants en bedrijfsassistenten

Meer informatie over onze services

Contenttraining en online ondersteuning

Contenttraining

Polycom University biedt meerdere leermogelijkheden om iedereen in uw organisatie te helpen begrijpen hoe u onze samenwerkingsoplossingen kunt gebruiken. Ons zeer ervaren trainingsteam biedt progressieve leertrajecten op de manier die het beste past bij uw budget, planning en persoonlijke leervoorkeur. Met allerlei leermogelijkheden: gratis online leren in eigen tempo; klaslokaal met instructeur en live virtueel leren; virtuele labs op afstand en aangepaste cursussen; hebben wij de trainingsmiddelen om te garanderen dat u slaagt.

Training gericht op Polycom-content omvat alles van 'ervaringsmodules' waarmee u Polycom-oplossingen in actie kunt observeren en ervaren tot meerdaagse trainingen waarbij u zelf aan de slag gaat met implementatie en ondersteuning van RealPresence Web Suite en implementatie van Polycom RealConnect voor Office 365 en Skype for Business. Of u nu op zoek bent naar een basistraining of diepgaande training, Polycom University kan u helpen!

Online ondersteuning

Polycom zet zich in voor uw succes. Wij bieden een aantal hulpmiddelen die helpen bij elk aspect van uw samenwerkingsoplossing. Bezoek onze ondersteuningswebsite support.polycom.com voor toegang tot veelgestelde vragen, licenties en productregistratie, documenten en softwaredownloads, het indienen en volgen van serviceaanvragen, zoeken in onze Knowledge Base en contact met anderen in de Polycom Support Community.

Meer informatie over Polycoms online bronnen voor contentondersteuning:

Ondersteuningswebsite

Contentdocumenten en -downloads

Knowledge Base

Support Community