Realtime samenwerken aan content

Ontwikkel samen ideeën met samenwerkingshulpmiddelen die u het gevoel geven alsof uw gesprekspartner naast u zit. Wanneer u moeiteloos een scherm kunt delen, kunnen uw lokale en externe medewerkers sneller een strategie bedenken, brainstormen en plannen. Of verander een whiteboard of LCD-scherm in een interactief whiteboard dat standaard kan worden geïntegreerd in uw videosystemen, zodat iedereen in realtime en vanaf elk apparaat een bijdrage kan leveren.

Een nieuwe manier van samenwerken met RealPresence Web Suite

Door het delen van content met uitgebreide opties, professionele spraak en video en een uitzonderlijke ervaring kunnen gebruikers ideeën tot leven brengen.

INFOGRAPHIC WEERGEVEN

Contentsamenwerkingsproducten

+Uitvouwen

Pano

De eenvoudigste manier om op het werk verbinding te maken en content te delen. Polycom Pano nodigt u uit om met een simpele druk op de knop te verbinden. Iedereen in de kamer kan zijn of haar scherm naar Pano sturen, waar meerdere gelijktijdige streams van content tot samenwerking stimuleren.

Vanaf het moment dat u de kamer inloopt, nodigt Polycom Pano u uit om vanaf uw persoonlijke apparaat met een simpele aanraking verbinding te maken - geen speciale apps, kabels of pucks vereist. Iedereen in de kamer kan zijn of haar scherm naar Polycom Pano sturen, waar meerdere gelijktijdige streams van high fidelity-content tot samenwerking stimuleren door het vergelijken en bespreken van content. Het gebruiksgemak is niet beperkt tot de eindgebruiker. Polycom Pano biedt tevens veel meerwaarde voor het bedrijf door de eenvoudige installatie met bestaande investeringen op het gebied van beeldtechniek. Verander elk beeldscherm in een samenwerkingssysteem en beheer vanaf elke locatie.


Meer informatie

BRONNEN
+Uitvouwen

RealPresence Web Suite

Een innovatieve en krachtige oplossing die iedereen altijd en overal samenwerking biedt via het internet met uitgebreide mogelijkheden voor het delen van content waarmee nieuwe ideeën tot leven komen en eenvoudige integratie met dagelijkse werkstromen mogelijk is.

Gebruikers kunnen spontane of geplande vergaderingen organiseren door automatisch uitnodigingen te verzenden met vergaderingsgegevens, zoals een webkoppeling voor snelle en eenvoudige deelname met één klik. Eenmaal in de vergadering levert Web Suite allerlei samenwerkingsmogelijkheden. Met RealPresence Web Suite kunt u met een browser en een webcamera op een pc, smartphone of een tablet gemakkelijk samenwerking uitbreiden voor iedereen, altijd en overal.


Meer informatie

BRONNEN
+Uitvouwen

RealConnect voor Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven

Breng uw ervaringen met content delen en video met Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven samen met uw bestaande video-oplossingen van Polycom RealConnect.

Polycom RealConnect werkt naadloos samen met Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven, en is zo flexibel ontworpen dat uw teams gemakkelijk kunnen communiceren.

RealConnect beschermt uw investeringen door bestaande apparatuur voor video- en spraakconferenties te laten samenwerken met uw huidige en toekomstige samenwerkingsplatformen.


Meer informatie

Contentinnovaties

Geef uw teams nieuwe manieren om content te maken, delen en streamen. Wij helpen u om gemiddelde werknemers om te scholen tot videoproducenten en om elke werkruimte te veranderen in een mediastudio. Bekijk en annoteer meerdere gedeelde documenten tegelijk. Of tover ieder whiteboard of LCD-oppervlak om tot een virtueel gedeeld whiteboard met ingebouwde integratie in de videocodec.

Afspelen tijdens gesprek

Deel eenvoudig video's binnen een videogesprek. Dankzij de nauwe integratie tussen onze opnametechnologie en onze videosamenwerkingssystemen kan iedereen eenvoudig videocontent delen met iedereen in een videosamenwerkingsgesprek.

Meerdere documenten delen

Eén document of scherm per keer delen vormt een beperking van de productiviteit. Met de multistreamtechnologie van Polycom voor het delen van content kunnen meerdere documenten en schermen tegelijkertijd worden gedeeld, waardoor vergaderingen interactiever en productiever worden.

Onafhankelijk content delen

Geef iedereen de mogelijkheid om content te delen en te ontvangen ongeacht de manier waarop ze verbonden zijn met het gesprek. Dankzij de technologie van Polycom voor het delen van content kunnen gebruikers van vergadersystemen, deelnemers met alleen audio en Microsoft UC-clients content delen en ontvangen.

Afspelen Annotaties met Pano

Sluiten

Pano tilt het delen van content met meerdere partijen naar het volgende niveau wanneer u een multi-touchscreen aansluit. Gebruikers kunnen inzoomen, de lay-out aanpassen en annotaties maken op live video, stilstaande beelden, documenten en meer. Wanneer u klaar bent, kunt u annotaties en schermafbeeldingen met één klik op de Pano-app opslaan voor later gebruik.

Content en Microsoft

U kunt ononderbroken werken met Polycom-oplossingen voor het delen van content, die kunnen worden geïntegreerd in de workflow van Microsoft en samenwerkingservaringen. Ons partnerschap met Microsoft biedt probleemloze samenwerking en oerdegelijke betrouwbaarheid. Samen leveren wij complete UC-oplossingen (Unified Communications) die bedrijven transformeren. Met het meest uitgebreide aanbod van samenwerkingshulpmiddelen voor spraak, video en content zorgen wij voor een naadloos product waarmee iedere werknemer gemakkelijk kan samenwerken vanaf elke locatie en elk apparaat.

Meer informatie over onze contentsamenwerkingsoplossingen voor Microsoft

Top Global Trends in afstandsonderwijs op video
en webinar kennisbeheer

Met e-learning-expert Elliot Masie, hoofd van het Learn Consortium

Meer informatie