Zorg dat elke vergadering effectief is

Help uw team vanaf elke plek samen te werken. Met onze videoconferentieapparatuur kunt u elk detail vastleggen en productiever werken. Zorg dat elke vergadering effectief is en breng de bedrijfskosten omlaag, of het nu gaat om verkoop en productontwikkeling of gesprekken tussen arts en patiënt of docent en student.

Videoconferentieoplossingen

+Uitvouwen

Ruimte

Geef uw teams de ruimte en middelen die zij nodig hebben om effectiever samen te werken. Zorg voor ruimten die zijn voorzien van HD-videoconferentiesystemen en de mogelijkheid om HD-content te delen.

Gebruik uw wereldwijde expertise en breng bedrijfskosten terug door uw ruimten uit te rusten met hoogwaardige opties voor videosamenwerking en het delen van content. Onze oplossingen zijn geoptimaliseerd voor moderne werkruimten, zoals kleine vergaderruimten, open werkruimten en vergaderzalen.Polycom Trio
RealPresence Group-serie

Alle producten voor vergaderruimtes bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Microsoft

Verbeter de samenwerking via Office 365 en Skype voor Bedrijven met toonaangevende HD-video- en contentsamenwerkingsoplossingen.

Van baanbrekende video-oplossingen waarmee u gebruik kunt maken van uw bestaande video-investeringen tot de nieuwste Skype-vergaderruimtesystemen.

De video-oplossingen en apparaten van Polycom bieden ingebouwde ondersteuning voor Skype voor Bedrijven-workflows voor end-to-end videosamenwerking en flexibele implementatieopties.


RealConnect voor Office 365 & Skype voor Bedrijven
RealPresence Group Series
CX5500 Unified Conference Station
CX5100

+Uitvouwen

Mobiel/persoonlijk

Neem volledig deel aan teleconferenties vanaf uw bureau, thuiskantoor, hotel of waar dan ook met mobiele/persoonlijke samenwerking.

Vergader met externe collega's, partners en klanten terwijl u ze ziet, en mis nooit meer iets. U kunt overal een veilige, professionele samenwerking opzetten met behulp van software, een persoonlijk videosysteem of zelfs uw eigen webbrowser.


RealPresence Web Suite
RealPresence Desktop
RealPresence Group Convene
RealPresence Mobile voor Android
RealPresence Mobile voor iOS

Alle mobiele/persoonlijke producten bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Samenwerkingsinfrastructuur

Voorzie uw zakelijke systemen van een samenwerkingsinfrastructuur die bij uw bedrijf en budget past.

Breng uw externe teams samen en stel hen in staat om gemakkelijker en efficiënter samen te werken op de manier die het beste bij uw personeel en zakelijke doelstellingen past. Kies uit flexibele mogelijkheden voor de samenwerkingsinfrastructuur om te voldoen aan uw implementatievoorkeuren, inclusief in-house software met optionele hardware, gehoste opties of opties in de hybride cloud en aangeschaft als OpEx en CapEx.


RealPresence Clariti
RealPresence Cloud

Alle samenwerkingsinfrastructuurproducten bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Geïntegreerde telepresence

Uw externe teams kunnen contact met elkaar opnemen met de natuurlijkste en productiefste videoconferentie-ervaring terwijl ze elkaar zien.

Leid bedrijfskritische discussies en neem sneller betere beslissingen. Met onze telepresence-oplossingen voelt het alsof u samen aan tafel zit, niet aan de andere kant van het land of de wereld. Omarm de kracht van telepresence en betrek uw divisies en klanten, waar ter wereld die ook gevestigd zijn.


RealPresence Immersive Studio
RealPresence Immersive Studio Flex

Alle geïntegreerde telepresence-producten bekijken

BRONNEN

Videoconferentieservices

Met videoconferentieservices van Polycom bent u verzekerd van succes en maximaal rendement op uw investering in oplossingen voor videosamenwerking.


Onze experts kunnen u helpen met mogelijke kritieke hiaten op het gebied van ervaring en expertise, Dit leidt tot een betere tevredenheid onder eindgebruikers en klanten, hogere productiviteit en verhoogde acceptatiegraad.


Wij werken samen met u aan het ontwerpen, implementeren, ondersteunen, optimaliseren en beheren van een oplossing voor een superieure ervaring in elke werkruimte en met een gebruiksvriendelijke en consistente workflow.


Meer informatie over de services van Polycom

Innovaties

Auto Frame and Zoom

Make sure everyone is seen and heard clearly with our smart camera technology.

Block Nearby Sound

Polycom Acoustic Fence creates an invisible bubble around your workspace that blocks out nearby conversations and ambient noise.

Eliminate Meeting Noise

Polycom NoiseBlock removes distracting noises between comments—from shuffling papers to typing on a laptop—and enables an uninterrupted flow of ideas.

Share Content

Share content in your organization with Pano and turn every room into a collaboration powerhouse.

Videotraining en online ondersteuning

Videotraining

Polycom University biedt meerdere leermogelijkheden om iedereen in uw organisatie te helpen begrijpen hoe u onze samenwerkingsoplossingen kunt gebruiken. Ons zeer ervaren trainingsteam biedt progressieve leertrajecten op de manier die het beste past bij uw budget, planning en persoonlijke leervoorkeur. Met een verscheidenheid aan leeropties: gratis online leren in eigen tempo; klaslokaal met instructeur en live virtueel leren; virtuele labs op afstand en aangepaste cursussen; hebben wij de trainingsmiddelen om te garanderen dat u slaagt.

Trainingen voor video-endpoints en specifiek voor het RealPresence Platform omvatten alles van 'ervaringsmodules' waarmee u Polycom-conferentieoplossingen in actie kunt observeren en ervaren, tot meerdaagse trainingen waarbij u zelf aan de slag gaat met implementatie en ondersteuning van uw oplossingen. Er zijn cursussen en trainingen voor video-endpoints (RealPresence Group Series, RealPresence Immersive Studio en IS Flex, RealPresence OTX, RealPresence HDX en Skype voor Bedrijven), cursussen voor afzonderlijke RealPresence Platform-oplossingen (Resource Manager, Access Director, Collaboration Server, RealPresence One, enz.) en cursussen die alle videoconferentie- en RealPresence Platform-oplossingen van Polycom behandelen. Of u nu op zoek bent naar een basistraining of diepgaande training, Polycom University kan u helpen!

Polycom University

Online ondersteuning

Polycom zet zich in voor uw succes. Wij bieden een aantal hulpmiddelen die helpen bij elk aspect van uw videosamenwerkingsoplossing. Bezoek onze ondersteuningswebsite voor toegang tot veelgestelde vragen, licenties en productregistratie, documenten en softwaredownloads, het indienen en volgen van serviceaanvragen, het zoeken in onze Knowledge Base en contact met anderen in de Polycom Support Community.

Meer informatie over Polycoms online bronnen voor video-ondersteuning:

Ondersteuningswebsite

Documenten en downloads voor telepresence en video

Documenten en downloads voor platform/infrastructuur

Knowledge Base

Support Community