Zakelijke voordelen van videosamenwerking

Leg elk visueel signaal vast en mis geen detail. Als uw externe medewerkers net zo natuurlijk kunnen samenwerken als bij een persoonlijke ontmoeting, heeft elke vergadering impact en komt dit de zaken ten goede. De juiste video-oplossing elimineert niet alleen problemen, maar creëert ook nieuwe kansen.

Pluk alle voordelen van videosamenwerking:

 • Verhoog de productiviteit en efficiëntie van gesprekken en vergaderingen op afstand
 • Verlaag reiskosten doordat de behoefte aan persoonlijke besprekingen afneemt
 • Neem sneller beslissingen en breng producten sneller op de markt door belanghebbenden direct bij elkaar te brengen voor productievere discussies
 • Stroomlijn workflows door videosamenwerking naadloos te integreren in uw dagelijkse taken
 • Creëer nauwere, betekenisvollere relaties met klanten en partners door vaker persoonlijke met ze te spreken
 • Geef uw groeiende aantal externe medewerkers de juiste middelen en houd ze betrokken door ze vaker te zien
 • Sneller visueel vastleggen en verspreiden van belangrijke informatie en lesmateriaal
 • Ontdek nieuwe mogelijkheden om uw klanten van dienst te zijn en behoud uw voorsprong op de concurrentie.

Een videosamenwerkingsoplossing kiezen

+Uitbreiden

Werkruimte

Overal samenwerken. Onze aanpak houdt rekening met de behoeften van uw omgeving.

-Sluiten

Als u opties voor videosamenwerking verkent, overweeg dan deze belangrijke variabelen voor uw werkruimten:

 • Besef hoeveel verschillende werkomgevingen u hebt en wat de eisen hiervoor zijn. Cubicles, thuiskantoren, open werkruimten, directiekantoren en trainingslokalen hebben bijvoorbeeld allemaal verschillende functies en uitdagingen op het gebied van geluid.
 • Zoek oplossingen die zijn ontworpen om het hoofd te bieden aan de unieke uitdagingen van elke werkruimte en een superieure samenwerkingservaring te leveren.
 • Onderzoek hoe mensen werken in elke ruimte en zorg dat de oplossing voor videosamenwerking naadloos aansluit op uw bedrijfsprocessen en natuurlijke workflow.

Samenwerkingsruimten leveren nieuwe ideeën op

Bekijk hoe Oak Lawn Marketing dankzij Polycom samenwerking mogelijk maakt in open ruimten en de levensstijl van de werknemers verrijkt.

VIDEO BEKIJKEN
+Uitbreiden

Ervaring

Natuurlijk samenwerken. Wij zorgen ervoor dat technologie nooit in de weg staat.

-Sluiten

Zo selecteert u de beste video-ervaring waarmee het bedrijf vooruitgang boekt:

 • Zorg ervoor dat de oplossing voor iedereen eenvoudig te gebruiken is, zodat er geen tijd en geld wordt verspild aan trainingen.
 • Verleg de aandacht van mensen naar de vergadering en weg van de technologie, door oplossingen te zoeken die zijn aangepast aan uw werkomgeving.
 • Een effectieve video-oplossing moet de mogelijkheid bieden om gemakkelijk content te delen vanaf elk apparaat, inclusief PC's, mobiele apparaten, documentcamera's, internet en zelfs cloudopslag.
 • Het moet voldoende flexibel zijn voor gebruikers om een verbinding te maken met behulp van HDMI/VGA-kabels of zelfs een draadloze verbinding als de toepassing dit vereist.

De kracht van gebruik met één druk op de knop

Ontdek hoe AOL het met Polycom gemakkelijker maakt voor collega's om wanneer of waar dan ook samen te komen en samen te werken.

VIDEO BEKIJKEN
+Uitbreiden

Workflow

Samenwerken met impact. Met de juiste oplossing kan het bedrijf groeien en is elke vergadering effectief.

-Sluiten

Benut de volledige waarde van samenwerking door te kiezen voor een oplossing die goed werkt met uw unieke bedrijfsprocessen en bestaande samenwerkingshulpmiddelen.

 • Zoek naar een oplossing die op standaarden is gebaseerd en ontworpen voor aanpassing aan uw veranderende bedrijfsomgeving.
 • Kies een oplossing die u volledig kunt integreren met uw bestaande UC-samenwerkingshulpmiddelen, zoals Microsoft Lync/Skype voor Bedrijven.
 • Bevestig de totale kosten van de videosamenwerkingsoplossing, waaronder welke stappen noodzakelijk zijn voor integratie met uw overige systemen.
 • Zoek een betrouwbare leverancier in de branche, die bekendstaat om zijn kwaliteit, klantenservice, technologisch leiderschap en expertise in de levering van open, op standaarden gebaseerde oplossingen die compatibel zijn met toonaangevende UC-platforms.

Als een snelle marktintroductie cruciaal is

De bedrijfsresultaten van SRG Apparel zijn verbeterd door stroomlijning van het productieproces en steekproeven bij de fabrieken over de hele wereld.

VIDEO BEKIJKEN

Samenwerking die verdergaat dan video

Voeg content en spraaksamenwerkingsoplossingen toe aan het gebruik van video voor een hogere productiviteit.

U kunt productiever werken door content vast te leggen en te delen in videovergaderingen.

U kunt uw scherm en multimediacontent delen en daarnaast in realtime annoteren op en samenwerken aan documenten. U kunt zelfs een trainingssessie opnemen en streamen naar duizenden gebruikers. Ontdek alle manieren waarop content waarde kan toevoegen aan uw organisatie.

Meer informatie over contentsamenwerking

Verbale communicatie is het belangrijkste communicatiemiddel binnen elke organisatie

Onze legendarische spraakoplossingen bieden de beste spraakkwaliteit op de markt, zijn compatibel met vrijwel elk communicatiesysteem, zijn eenvoudig in gebruik en leveren een consistente ervaring, van de receptie tot de directiekamer en alles daartussenin. Ontdek wat onze krachtige spraaksamenwerkingsoplossingen kunnen toevoegen aan uw bedrijf.

Meer informatie over spraaksamenwerking

6 stappen om videosamenwerking te stimuleren

Videovergaderingen leiden niet alleen tot lagere reiskosten. Ontdek hoe ze u hiervan meer kunt profiteren en het bedrijfsresultaat kunt verbeteren.

Het rapport ontvangen