Videoproducten voor Microsoft

+Uitvouwen

Video-interoperabiliteit voor Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven

De Polycom RealConnect Service voor Microsoft Teams is ook gecertificeerd voor Office 365 en Skype voor Bedrijven. RealConnect zorgt ervoor dat gebruikers een naadloze ervaring hebben bij videoconferenties en kunnen samenwerken aan content in Teams- of Skype-gesprekken, ongeacht de videoconferentieapparatuur die ze gebruiken om deel te nemen. RealConnect ondersteunt alle vormen van Skype voor Bedrijven, zoals on-site, hybride en online implementaties.

Polycom RealConnect is beschikbaar voor Microsoft Office 365 (Skype voor Bedrijven Online) en voor Skype voor Bedrijven op locatie en in hybride omgevingen. Het brengt gebruikers van Skype voor Bedrijven en andere videoconferentiesystemen samen met de toonaangevende Unified Conferencing-technologieën van Polycom.

+Uitvouwen

Video-oplossingen voor zakelijke vergaderingen met Microsoft

Breid de Microsoft Teams- of Skype voor Bedrijven-ervaring uit van uw computer naar vergaderruimten van elke omvang. Garandeer de beste vergaderervaring voor uw team en externe deelnemers.

Onze video-oplossingen voor vergaderruimten bieden hoogwaardige en vertrouwde samenwerking voor gebruikers van Skype voor Bedrijven. Daarnaast bieden wij de meest uitgebreide portfolio van Microsoft video-oplossingen voor vrijwel elk type ruimte- of toepassingsbehoeften.

Voordelen

Ervaar de kracht van Polycom HD-videoconferenties en samenwerking in combinatie met het gebruiksgemak en de vertrouwdheid van Office 365.

Dankzij de Microsoft Teams- of Skype voor Bedrijven-gebruikersinterface op Polycom-apparaten kunnen gebruikers gemakkelijker vergaderen via Microsoft-videoconferenties vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat. Directe integratie met Office 365 betekent dat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot contactpersonen, vergaderingen kunnen plannen, en met een simpele muisklik kunnen deelnemen aan een Teams- of Skype-gesprek zonder hun normale workflow te onderbreken.

Bronnen

3 manieren Skype voor Bedrijven uit te breiden met video

Bekijk dit webinar om meer te weten te komen over videotrends in organisaties en de nieuwste oplossingen voor Skype voor Bedrijven en Office 365.

NU BEKIJKEN
Sluiten

Rondleiding Overzicht van het Polycom CX8000 Lync Room System

 

Best practices voor spraak en video beluisteren

Luister naar de experts van Polycom die best practices delen over het implementeren van spraak en video met Skype voor Bedrijven en Office 365.


AfspelenNU BEKIJKEN

FAQ: Videosamenwerking in omgevingen met meerdere leveranciers

Download de FAQ en ontdek hoe u naadloze videosamenwerking kunt realiseren in omgevingen met meerdere leveranciers.


NU DOWNLOADEN

Video's