Geïntegreerde telepresence

Belangrijke zakelijke gesprekken verlopen beter wanneer de gesprekspartners elkaar zien. Onze geïntegreerde telepresence-oplossingen bieden een combinatie van de hoogste kwaliteit spraak, video en het delen content. Dankzij de levensechte ervaring kunnen uw teams samenwerken, beslissingen nemen en invloed uitoefenen.

Levensechte samenwerkingservaring

Polycom RealPresence Immersive Studio verschaft een speciaal ontworpen omgeving waarin elk detail perfect is afgestemd op het bieden van een ervaring voor het delen van video, audio en content die zo levensecht is, dat u helemaal niet meer aan de technologie denkt, maar u volledig concentreert op het doel en de inhoud van uw vergadering.

Rondleiding

Persoonlijke werkruimte voor onderweg
 

Uw personeel behoort tot de 1,5 miljard mobiele medewerkers wereldwijd. Nu vergaderen onderweg steeds gebruikelijker wordt, verwachten uw medewerkers onmiddellijke connectiviteit en toegang tot content, waar ze ook werken. Meer informatie over onze flexibele oplossingen voor werkomgevingen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Kleine overlegplek voor ruimtes van elke grootte
 

Uw medewerkers kiezen voor een nieuwe manier van werken waarbij connectiviteit, rich-media en toegang tot content op diverse apparaten en vanaf verschillende locaties een gegeven zijn. Met flexibele oplossingen kunnen teams hun werkomgeving aanpassen aan de manier waarop ze samenwerken.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Werkomgeving voor samenwerkende teams
 

Teams stellen zich instinctief op in een cirkel wanneer ze dingen voor elkaar moeten krijgen. Innovatieve, mensgerichte technologie stimuleert een natuurlijker wijze van brainstormen en een efficiëntere manier van problemen oplossen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Conferentieruimte voor een verspreid personeelsbestand
 

Uw bedrijf en uw medewerkers bevinden zich op meerdere locaties. Moderne werkruimtes voor groepen moeten zodanig zijn uitgerust dat uw medewerkers met elkaar verbonden kunnen worden, waar op de wereld ze zich ook bevinden.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Managerswerkomgeving met gebruik van videosamenwerking in de bestuurskamer
 

Uw managers hebben een combinatie van betrouwbare en intuïtieve technologie in de bestuurskamer nodig om ervoor te zorgen dat iedereen volledig aan de gesprekken kan deelnemen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Geïntegreerde telepresence-werkomgeving
 

Uw vergaderruimtes kunnen duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn. Uw technologie moet medewerkers het gevoel geven dat ze zich in dezelfde ruimte bevinden om te kunnen brainstormen, complexe problemen op te oplossen en tot een betere besluitvorming voor uw bedrijf te komen.

WERKOMGEVINGEN VERKENNEN

Producten

+Uitvouwen

RealPresence Immersive Studio

Als de vergadering belangrijk is, wilt u een samenwerkingservaring die zo levensecht mogelijk is.

Geniet van een visuele samenwerkingservaring met audio die zo levensecht is, dat u helemaal niet meer aan de technologie denkt, maar u volledig concentreert op het doel en de inhoud van uw vergadering. Polycom RealPresence Immersive Studio biedt een speciaal ontworpen omgeving waarin elk detail perfect is, zelfs wanneer u opstaat of in de ruimte rondloopt met HD-spraak, -video en -content.

"Met Polycom voelt het alsof je tegenover elkaar zit in een echte face-to-face omgeving. Dankzij de kwaliteit van de audio en video kunnen we dingen bereiken die tot dusver niet mogelijk waren."

— Paul Miller
Senior Vice President of Global IT Infrastructure
TBS, Inc.