Mobiele en persoonlijke oplossingen

Persoonlijke en mobiele videoconferenties

Verhoog de productiviteit door uw werknemers de flexibiliteit te bieden om met iedereen samen te werken via HD-audio, videoconferenties en content delen. Vanaf elk persoonlijk apparaat en elke gewenste locatie.

10 manieren om uw vergaderervaring te upgraden

Bekijk onze on-demand webinar '10 manieren om uw vergaderervaring te upgraden' om te leren hoe u uitzonderlijke videovergaderingen kunt creëren met de nieuwste innovaties en functies van de RealPresence Group-serie.

Nu kijken

VVX 310-telefoon

Maak kennis met professionele geluidskwaliteit in uw thuiskantoor.

RealPresence Web Suite

Biedt iedereen altijd en overal samenwerking via het internet met uitgebreide mogelijkheden voor het delen van content waarmee nieuwe ideeën tot leven komen en eenvoudige integratie met dagelijkse werkstromen mogelijk is.

Zie hun reacties

Sluit een EagleEye Mini aan en transformeer elk audiogesprek tot een vergadering met videosamenwerking en content delen voor effectievere samenwerking.

RealPresence Trio

Transformeer uw kleine ruimte voor teamgesprekken tot een smart hub die HD-spraak, content delen en live HD-video mogelijk maakt.

Geen compromissen bij samenwerking

Flexibele oplossingen die eenvoudig audiogesprekken omzet in een videosamenwerkingssessie, zelfs draadloos vanaf uw laptop, telefoon of tablet.

RealPresence Centro

RealPresence Centro verandert de manier waarop we vergaderen en samenwerken. De technologie leidt niet langer af van betrokkenheid en interactie, maar is een naadloze, stimulerende ervaring die de afstand verkleint.

De eenvoud van een aanraakscherm

Beheer gesprekken en annoteer content overal met speciale 27-inch touchscreenmonitoren voor gemakkelijke toegang en leesbaarheid.

Camera automatisch zichtbaar maken / verbergen

Leg de hele vergaderruimte vast met een gepatenteerd 360-graden camera voor de ultieme samenwerkingservaring. De camera wordt automatisch verborgen wanneer het systeem niet in gebruik is.

EagleEye Producer

EagleEye Producer focust en zoomt automatisch in op de huidige spreker, ongeacht waar deze zich in de ruimte bevindt.

RealPresence Group 500

Krachtige video- en audioprestaties en interactief content delen brengen gebruikers dichter bij elkaar en stimuleren de samenwerking voor geografisch verspreide teams.

Polycom Content App

Een kleine app waarmee gebruikers content direct kunnen delen en iedereen op de hoogte kunnen houden op meerdere systemen.

Polycom Trio 8800

De Polycom Trio combineert onze eersteklas ervaring op het gebied van audioconferenties met video en content van professioneel niveau en kan worden verbonden met de toonaangevende platforms voor unified communications van vandaag en morgen.

EagleEye Director II

Bereid u voor op uw close-up met de enige slimme videoconferentiecamera die over de technologie beschikt om van elke videovergadering een realistische ‘face-to-face’-ervaring te maken.

Polycom Content App

Een kleine app waarmee gebruikers content direct kunnen delen en iedereen op de hoogte kunnen houden op meerdere systemen.

RealPresence Touch

Start gesprekken met één druk op de knop vanuit de geïntegreerde agenda op het aanraakscherm.

RealPresence Immersive Studio

Een visuele, audio- en samenwerkingservaring die zo echt is dat u de technologie vergeet.

Zeg maar dag tegen achtergrondgeluid

Digitale plafondmicrofoons zorgen voor een verbluffende helderheid van het geluid zonder achtergrondgeluiden voor vergaderingen zonder afleiding.

Breng uw vergadering tot leven

Verbluffend realisme en een meeslepende ervaring met 4k Ultra HD-schermen van 84 inch.

RealPresence-producten

+ Uitvouwen

In browser

Breng uw teams samen door ze aan te sluiten op een visueel samenwerkingsnetwerk, dat ze overal en vanaf ieder apparaat kunnen bereiken met slechts één klik op een webkoppeling.

Samenwerken vanuit een webbrowser. Door te klikken op een webkoppeling kunt u deelnemen aan alle op standaarden gebaseerde vergaderingen waarin hoogwaardige audio, video en content worden gedeeld vanuit van meerdere bronnen. Alleen Polycom biedt deze combinatie van eenvoud en robuuste compatibiliteit.

+ Uitvouwen

Desktop

Met samenwerkingsoplossingen die zijn ontworpen voor persoonlijke omgevingen neemt u volledig deel aan uw vergaderingen, of u nu aan uw bureau zit of onderweg bent.

Geef uw werknemers de mogelijkheid om deel te nemen aan vergaderingen vanaf de plek waar ze het best werken. Onze software voor desktopsamenwerking biedt u meerdere mogelijkheden om volledig deel te nemen aan vergaderingen vanaf kantoor, vanaf de bank of vanuit uw favoriete koffiebar. En met onze speciaal ontwikkelde desktopoplossingen kunt u beschikken over een specifiek apparaat voor uw werk of thuiskantoor.

+ Uitvouwen

Mobiel

Professioneel samenwerken op uw mobiele apparaat, waarbij elke vergadering effectief is.

Werk zoals u dat wilt en mis geen vergadering. Met onze mobiele oplossingen kunt u met uw mobiele apparaat vanaf elke locatie deelnemen aan vergaderingen. U kunt externe collega's zien en horen, en zelfs content annoteren en delen met alle deelnemers aan het gesprek. Haal content van internet of uit cloudopslag en gebruik SmartPairing om u aan te melden bij een groep in een conferentieruimte of die groep te beheren.

Bronnen

Zorg ervoor dat uw ideeën worden gehoord

Polycom Acoustic Fence-technologie creëert een onzichtbare bel rond uw werkruimte en filtert actief storende achtergrondgeluiden terwijl u samenwerkt.

VIDEO BEKIJKEN
Sluiten

RealPresence Desktop Acoustic Fence

 

Datasheet Mobile- en Desktop-video

RealPresence Mobile en RealPresence Desktop zijn krachtige samenwerkingshulpmiddelen. Bekijk hun belangrijkste functies.
 
 

VIDEO BEKIJKEN
Sluiten

Datasheet Polycom RealPresence Desktop en Mobile

 

Uw geluid staat uitgeschakeld
 

Wacht niet tot anderen zeggen dat ze u niet horen. Onze intelligente software waarschuwt u als uw geluid is gedempt wanneer u begint te praten.
 
 

VIDEO BEKIJKEN
Sluiten

RealPresence Desktop Intelligent Mute