Breng teams dichterbij elkaar met geavanceerde oplossingen

De behoeften van medewerkers voor samenwerking veranderen en vergaderruimten moeten dus ook veranderen. Verbeter de efficiëntie en productiviteit met professionele videosamenwerkingsoplossingen die zijn ontworpen al uw verschillende vergaderruimten. Oplossingen van Polycom zijn geoptimaliseerd voor moderne werkruimten, zoals kleine overlegkamers, open werkruimten en traditionele vergaderkamers. Ze bieden allemaal geweldige Full HD-video, functies voor het delen en annoteren van HD-content, en een ongekende geluidskwaliteit.

Samenwerkingsgerichte video-oplossingen voor werkruimten

+Uitvouwen

RealPresence Group-serie

Bied hoogwaardige, professionele videosamenwerking in conferentieruimten en op vergaderlocaties van elke grootte met geavanceerde technologieën die uw samenwerkingservaring optimaliseren.

Met onze RealPresence Group-serie zorgen de allernieuwste samenwerkingsfuncties en -accessoires ervoor dat iedereen aan het gesprek kan deelnemen en kan worden gehoord. Onze op standaarden gebaseerde compatibiliteit en vergaande integratie met Microsoft Skype voor Bedrijven/Lync bieden een schaalbare en beheersbare ervaring die uw UC-omgeving vereenvoudigt.

+Uitvouwen

Polycom Trio

Polycom Trio is de smartphone voor uw moderne conferentieruimten. Polycom Trio combineert onze legendarische geluidskwaliteit met krachtige video- en contentprestaties, die schaalbaar zijn voor al uw vergaderruimten.

Polycom RealPresence Trio levert de beste audio-ervaring ooit, van de overlegruimte tot de directiekamer - elk gesprek, elk gesproken woord is nu veel duidelijker. RealPresence Trio doorbreekt niet alleen de geluidsbarrière door de meest verbazingwekkende geluidskwaliteit te leveren, maar herdefinieert ook de categorie door te fungeren als Smart Hub voor groepssamenwerking. U kunt profiteren van een gebruikersvriendelijke, compromisloze visuele samenwerking in ruimten die eerder niet rendabel leken.

Oplossingen uit de RealPresence Group-serie

De RealPresence Group-serie is de meest veelzijdige en flexibele videoconferentieoplossing op de markt. Deze oplossing is gemakkelijk te implementeren dankzij modulaire opties die alles omvatten wat u nodig hebt voor een effectieve samenwerkingservaring. U kunt deze oplossing afstemmen op uw specifieke behoeften met innovatieve randapparaten waarmee u het meeste uit uw vergaderingen haalt.