Eenvoudiger samenwerken

De productiviteit is laag wanneer teamleden elkaar niet duidelijk kunnen horen of zich concentreren op wat er wordt besproken. Verhoog de productiviteit van uw telefoon- en conferentiegesprekken door het upgraden van uw teamcommunicatietools. Met de professionele HD Voice-oplossingen van Polycom kan elke deelnemer alles horen en gehoord worden. Uw teams kunnen zich richten op wat belangrijk is: sterkere, nauwere banden aangaan met klanten, partners en elkaar.

Spraak- en audioproducten

+Uitvouwen

Conferentietelefoons

Zorg ervoor dat alle deelnemers aan de audioconferentie alles duidelijk kunnen horen en gehoord kunnen worden.

Er gebeuren geweldige dingen wanneer mensen duidelijk kunnen communiceren. Ons brede scala conferentietelefoons levert met de nieuwste technologie een hoogwaardige audio-ervaring die zich optimaal aanpast aan elke omgeving. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en naadloos te integreren met uw bestaande communicatieplatforms.


Alle conferentietelefoons bekijken

+Uitvouwen

VoIP-bureautelefoons

Maak verbinding en werk samen vanaf elke persoonlijke werkplek via spraak, video en bedrijfstoepassingen.

Met speciale spraakoplossingen kunnen mensen verbinding maken en productief zijn. Met onze Voice Over IP-telefoons (VoIP) kunnen medewerkers direct van achter hun bureau eenvoudig verbinding maken en samenwerken via spraak, video en bedrijfstoepassingen. Door gebruiksvriendelijke functies en een intuïtief ontwerp is de productiviteit hoger en zijn workflows gestroomlijnd.


Alle VoIP-bureautelefoons bekijken

+Uitvouwen

Geïnstalleerde audio

Zorg voor heldere audioconferenties in grotere ruimten, auditoria en unieke vergaderruimten waar aangepaste spraak- en audio-oplossingen nodig zijn.

Voorzie uw grote en speciaal gebouwde conferentiezalen van heldere audiosamenwerking. Onze geïnstalleerde audio-oplossingen bieden levensechte HD-audio voor een superieure ervaring, zelfs op de meest complexe locaties. Nu kan iedereen alles gemakkelijk horen en delen – op het podium en op de achterste rij.


Alle geïnstalleerde audioproducten bekijken

BRONNEN
+Uitvouwen

Microsoft

Wij bieden de breedste verzameling spraakoplossingen die momenteel beschikbaar is voor Microsoft, zodat u ongeëvenaarde keuze en prestaties hebt voor al uw bedrijfsbehoeften.

Wij leveren 70% van alle telefoons die kunnen worden ingezet met Skype voor Bedrijven. Dat komt omdat wij onze oplossingen ontwerpen en ontwikkelen om de professionele spraakomgeving van Microsoft optimaal te benutten. Implementatie is snel, integratie is moeiteloos en compatibiliteit is gegarandeerd.


Alle spraakoplossingen voor Microsoft bekijken

Verhoog de productiviteit met geavanceerde audio

Zorg dat uw teams beter kunnen samenwerken zonder onderbrekingen. Onze legendarische professionele audio vermindert interferentie van achtergrondgeluid, zodat u altijd elk gesprek kunt volgen en geen detail hoeft te missen. U krijgt meer omdat we voortdurend onze audiotechnologieën verbeteren.

+Uitvouwen

Akoestische helderheid Laat uw conferentiegesprekken soepel verlopen.

+Uitvouwen

HD VoiceVoorkom dat mensen worden opgehouden door dof geluid of gemiste woorden.

+Uitvouwen

Acoustic FenceBlokkeer ruis en laat 'overal samenwerken' werkelijkheid worden.

Onze innovaties, zoals duplex audio, echo-onderdrukking en ruisfiltering met geavanceerde spraakverwerking voorkomen interferentie, zelfs in rumoerige omgevingen. Zo kunnen uw mensen moeiteloos met elkaar communiceren. En uw vergaderingen perfect verlopen.

Met Polycom HD Voice-technologie zijn gewone telefoongesprekken dubbel zo helder, waardoor communicatie en wederzijds begrip verbeteren. U bespaart tijd, vermindert het aantal fouten en verhoogt de productiviteit.

HD Voice-innovaties bekijken

Uw mensen houden vaak spraak- en videogesprekken in rumoerige omgevingen, zoals in een koffiebar of op het vliegveld. De gepatenteerde Acoustic Fence-technologie van Polycom creëert een virtuele geluidsbarrière die alle audio buiten uw directe omgeving blokkeert. Nu kunnen uw mensen productief zijn waar en wanneer dat nodig is, zonder te worden gestoord.

Spraaksamenwerkingsservices

Met services bent u verzekerd van succes en maximaal rendement op uw investering in spraaksamenwerking.

Services voor open SIP-omgevingen

Polycom-serviceproviders en lokale partners voor open SIP bieden services gedurende de gehele levenscyclus van spraakoplossingen. Polycom traint en ondersteunt deze partners op het gebied van configuratie, updates en het beheer van de volledige portfolio van Polycom-spraaksamenwerkingsoplossingen. Schakel uw cloud- of lokale provider in om verzekerd te zijn van een succesvolle implementatie van uw spraaksamenwerking. Indien u niet beschikt over een cloud- of lokale provider, kunt u met het zoekprogramma voor partners een leverancier in uw regio vinden.

Een partner zoeken

Services voor Microsoft-omgevingen

Zorg ervoor dat uw Microsoft Voice-implementatie soepel verloopt van begin tot eind. Dankzij het tienjarige partnerschap van Polycom met Microsoft en onze uitgebreide portfolio van spraakoplossingen voor Office 365 en Skype voor Bedrijven, hebben wij de unieke expertise om u te helpen slagen. We vullen onze portfolio van producten aan met specifieke services voor Microsoft Voice-implementaties die u helpen bij het plannen en leveren van uw spraaksamenwerkingsoplossing. Als u hebt besloten om over te stappen op Microsoft Voice, laat ons dan de partner zijn die u helpt om de overgang soepel te laten verlopen.

Services voor Microsoft-oplossingen

Training en online ondersteuning

Spraaktraining

Polycom University biedt meerdere leermogelijkheden om iedereen in uw organisatie te helpen begrijpen hoe u onze samenwerkingsoplossingen kunt gebruiken. Ons zeer ervaren trainingsteam biedt progressieve leertrajecten op de manier die het beste past bij uw budget, planning en persoonlijke leervoorkeur. Met allerlei leermogelijkheden: gratis online leren in eigen tempo; klaslokaal met instructeur en live virtueel leren; virtuele labs op afstand en aangepaste cursussen; hebben wij de trainingsmiddelen om te garanderen dat u slaagt.

Spraaktraining omvat ervaringsmodules waarmee u oplossingen van Polycom in actie ziet en ervaart. We bieden cursussen aan voor SIP, VoIP en onze Microsoft Voice-portfolio, variërend van eenvoudig gebruik tot intensieve training voor IT-beheerders. Of u nu op zoek bent naar trainingen voor VVX-telefoons, Polycom Trio, Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams of onze geïnstalleerde spraakproducten, Polycom University kan helpen.

Polycom University

Online ondersteuning

Uw succes is van cruciaal belang. Daarom bieden we verschillende hulpmiddelen voor teamcommunicatie om te helpen bij elk aspect van uw oplossing. Bezoek onze ondersteuningswebsite voor toegang tot veelgestelde vragen, licenties en productregistratie, documenten en softwaredownloads. U kunt ook serviceaanvragen indienen en volgen, zoeken in onze Knowledge Base en problemen oplossen met de hulp van leden van de Polycom Support Community.

Ondersteuning

Spraakdocumenten en downloads

Knowledge Base

Support Community