Accessoires voor spraak

Met accessoires voor spraakconferenties van Polycom kunt u uw apparaten aanpassen om te voldoen aan de diverse behoeften van uw medewerkers. Verhoog de waarde en functionaliteit van uw apparaten door elke nuance te kunnen waarnemen, zelfs in de grootste vergaderruimten, met extra microfoons of de legendarische SoundStructure-oplossing voor geluidsversterking van Polycom. Onze accessoires voor uw conferentieruimte-apparatuur zijn ontworpen rond uw manier van werken, zodat de technologie naar de achtergrond verdwijnt en u zich kunt richten op de belangrijke discussies.

Geen resultaten

Breid uw selectiecriteria uit.

+Uitvouwen

Polycom Trio extra microfoons


Polycom Trio extra microfoons

Vergroot het bereik van de Polycom Trio conferentietelefoon met extra microfoons voor 360-graden registratie en de mogelijkheid om het geluid overal te dempen op basis van uw vergaderbehoeften.


+Uitvouwen

Polycom-plafondmicrofoons

De plafondmicrofoon van Polycom zorgt ervoor dat u elk woord, elke lettergreep en elk accent hoort.
Consistente, betrouwbare 360-graden spraakregistratie die ook achtergrondgeluiden op de tafel elimineert. In combinatie met Polycom-oplossingen voor spraak- en videoconferenties, is de vastlegging en weergave van audio ongeëvenaard.


Meer informatie 
+Uitvouwen

Computer Calling Kit

Met deze conferentie-accessoires kunt u eenvoudig de Computer Calling Kit aansluiten op de luidspreker- en microfoonpoorten van uw pc. Geniet van het legendarische Polycom-geluid van bepaalde conferentietelefoons bij gebruik van pc-gebaseerde softclients.


Meer informatie 
Polycom is now a part of Plantronics
For Plantronics headsets please visit Plantronics.com

PLANTRONICS