Spraakproducten voor Microsoft

+Uitvouwen

Bureautelefoons

Polycom en Microsoft maken uw vergaderingen via Microsoft Teams en Skype voor Bedrijven echt productief met spraakapparaten die eenvoudig te gebruiken en te beheren zijn.

Polycom biedt de breedste portfolio van gekwalificeerde Skype voor Bedrijven-desktopoplossingen, zodat u erop kunt vertrouwen dat er altijd wel één is die perfect aansluit op uw behoeften.


Meer informatie

+Uitvouwen

Conferentietelefoons

Van kleine kamers tot vergaderruimten of onderweg, de spraakoplossingen van Polycom zorgen ervoor dat conferentiegesprekken met Microsoft Teams of Skype voor Bedrijven net zo natuurlijk klinken als wanneer iedereen in dezelfde kamer zou zitten.

In een wereld waarin het aantal conferentiegesprekken met partners, leveranciers, externe medewerkers en teams wereldwijd stijgt, zijn kristalheldere gesprekken onmisbaar voor productieve vergaderingen. Polycom-conferentietelefoons leveren opmerkelijke prestaties en flexibiliteit voor bijna elk type ruimte of netwerkomgeving.


Meer informatie

+Uitvouwen

Geïnstalleerde audio

Dankzij geluidssystemen met Polycom SoundStructure kan iedereen in de ruimte alles goed horen en gemakkelijk deelnemen via een unified communications-platform.

Polycom-technologie voor conferentiegesprekken en geluidsversterking wordt gebruikt om overal ter wereld samenwerking te verbeteren, van vergaderzalen en directiekamers tot leslokalen en opleidingscentra.


Meer informatie


Polycom + Microsoft

Wij leveren meer dan 70% van alle telefoons die kunnen worden ingezet met Skype voor Bedrijven. Dat komt omdat wij onze oplossingen ontwerpen en ontwikkelen om de professionele spraakomgeving van Microsoft optimaal te benutten. Implementatie is snel, integratie is moeiteloos en compatibiliteit is gegarandeerd. Wij bieden de breedste verzameling spraakoplossingen die momenteel beschikbaar is voor Microsoft-telefoons, zodat u ongeëvenaarde keuze en prestaties hebt voor al uw bedrijfsbehoeften

Creëer een meeslepende en boeiende ervaring met onze geavanceerde communicatietechnologieën:

  • IP-conferentietelefoons met richtingsgevoelige microfoons
  • 360-graden-camera's met actieve tracking van de spreker
  • Geïnstalleerde spraakoplossingen die plafondmicrofoons en meerdere luidsprekers ondersteunen
  • Bekroonde ruisblokkeringstechnologie

Video's

Bronnen

Office 365 en Polycom spraak en video
 

Sluit u aan bij de experts van Polycom en Microsoft terwijl zij nieuwe Office 365-services bespreken en leer hoe Polycom's portfolio van zakelijke spraak- en videoproducten samenwerking naar een hoger niveau brengt.
 

Nu kijken