Services voor Polycom Collaboration Solutions

Elke organisatie heeft zo haar eigen uitdagingen, behoeften, mogelijkheden, tijdlijnen en culturen. Behaal succes met een branche-expert die voor een duidelijk stappenplan en grondige technische begeleiding zorgt. Met Polycoms toonaangevende samenwerkingsservices verlaagt u de risico's, beperkt u de gevolgen voor uw productieomgeving en haalt u maximaal rendement uit uw investeringen.

Services

+Uitspreiden

Planning/ontwerp

Maak de blauwdruk voor naadloze samenwerkingsoplossingen.

Elk netwerk en bedrijf is uniek. Na een korte evaluatie helpen wij u om toepassingen te identificeren, samenhangen te begrijpen, risico's te verminderen, een oplossing te vinden die precies werkt zoals u dat wilt en de implementatietijd te verkorten. Zo bespaart u geld en middelen.

+Uitspreiden

Implementatie

Vereenvoudig en haal sneller rendement.

Beperkte IT-middelen en ingewikkelde omgevingen met meerdere leveranciers kunnen het implementatieproces vertragen. Met de samenwerkingsondersteunende services van Polycom behaalt u sneller rendement. Onze specialisten en partners zijn zeer ervaren in het installeren, implementeren en integreren van nieuwe samenwerkingsoplossingen. Uw IT-team kan zich op andere taken richten en medewerkers ervaren een naadloze werkstroom.

+Uitspreiden

Managed Services

Haal deskundige hulp in huis bij het beheer van uw oplossing.

Uw interne teams hebben wellicht niet de middelen in huis om uw samenwerkingsactiviteiten te beheren. Verminder de werkdruk en zorg dat uw samenwerkingsoplossingen betrouwbaar en kosteneffectief blijven. Onze deskundigen en partners zorgen voor een optimale uitvoering, bieden op afstand bewakings- en hostingservices, helpen voldoen aan veranderende vereisten en besparen tevens op operationele kosten.

+Uitspreiden

Klantenondersteuning

Houd uw samenwerkingsoplossingen actueel met de nieuwste technologie.

Technologie verandert snel. U wilt geen nieuwe mogelijkheden missen die uw productiviteit zouden kunnen verhogen. Gebruik oplossingen voor klantenondersteuning die variëren van software-updates en technische ondersteuning tot toegewijd personeel dat bij u komt werken. Wij zorgen met optimale, toegankelijke en goed werkende oplossingen voor toegevoegde waarde.

+Uitspreiden

Optimalisatie

Zorg voor optimale prestaties met de belangrijkste inzichten.

Het succes van uw samenwerkingsoplossing hangt af van de manier waarop de oplossing zich aan uw bedrijf aanpast. Wij bieden toonaangevende samenwerkingsservices waarmee u medewerkers mee krijgt, gedetailleerde gebruiksgegevens aanlevert en samenwerking in uw bestaande toepassingen integreert. Zo zorgt u voor acceptatie op de lange termijn, beheert u proactief uw netwerk en kunt u beter uw bedrijfsdoelstellingen halen.

Kennis is macht

Volg, analyseer en optimaliseer uw videosamenwerkingsoplossing.

Verhoog uw rendement met het nieuwe Polycom RealAccess Service Delivery Platform. Innovatieve toepassingen en services geven u toegang tot belangrijke bruikbare informatie en middelen die een unieke waarde voor alle deelnemers creëren.

Meer informatie
"Met het Polycom RealAccess Services Delivery Platform heeft Polycom de manier veranderd waarop we het beheer van activa en capaciteit benaderen."

— Laurent Chartier, Global IT Building Manager, SCOR