Polycom Deployment Services

Sneller rendement op uw investering verkrijgen. Onze specialisten en partners zijn zeer ervaren in het installeren, implementeren en integreren van uw nieuwe samenwerkingsoplossingen.

Polycom biedt een uitgebreid servicepakket waarmee klanten het beste uit hun samenwerkingsinvesteringen halen. Omdat we rechtstreeks met klanten of onze partners werken om gezamenlijk services te leveren, biedt het servicepakket van Polycom een volledig servicetraject waarin videosamenwerkingsoplossingen gepland, geïmplementeerd, ondersteund, uitgevoerd en beheerd worden.

 • Business Application Solutions
  Een essentiële factor van succesvolle implementatie van een technologie in uw bedrijf is gebruiksvriendelijkheid. Hoe naadlozer een technologie in uw dagelijkse activiteiten en werkstromen wordt geïntegreerd en hoe eenvoudiger deze technologie te gebruiken is, des te gemakkelijker mensen deze zullen accepteren. Polycom heeft diverse zakelijke toepassingen ontwikkeld en biedt services voor toepassingsontwikkelingen op basis van de API (Application Programming Interfaces) die bij onze RealPresence® Platform en video-endpointoplossingen horen. Dit zijn toepassingen zoals de ondersteuning bij provisioning, facturering, bronrapportage, conferentiebeheer, bewaking of planning.
 • Microsoft Integration Services 
  Samenwerking kan van alles betekenen voor uw gebruikers – visuele samenwerking, samenwerking via spraak, tekst of gegevens – en zij verwachten dat al deze communicatiemiddelen naadloos samenwerken. Microsoft Integration Services kunnen belemmeringen wegnemen binnen uw complexe, verdeelde omgeving met meerdere leveranciers. Of u nu de functies van Skype voor Business® of die van Microsoft® Lync® optimaal wilt gebruiken, onze experts zorgen voor de fijne kneepjes die komen kijken bij het ontwerpen en implementeren van een oplossing die voor uw bedrijf werkt.
 • IBM Integration Services
  De IBM Integration Services kunnen belemmeringen wegnemen binnen uw complexe, verdeelde omgeving met meerdere leveranciers, zodat samenwerking (en de daarbij horende voordelen) binnen handbereik komen. Onze experts integreren Polycom-oplossingen met de nieuwste versie van IBM Sametime® voor naadloos routeren van gesprekken tussen Lotus-toepassingen en Polycom Immersive- en Personal Telepresence-oplossingen.
 • Geïntegreerde Polycom RealPresence-implementatieservice
  De implementatieservice voor geïntegreerde Polycom telepresence heeft een team van bekwame experts dat samen met u uw Polycom RealPresence Immersive Studio, RPX en OTX-oplossingen plant, voorbereid, installeert, test en afstemt. Met hun uitgebreide kennis van de producten en infrastructuur kunnen wij u snelle en efficiënte service bieden. Zo zult u zien wat de voordelen van telepresence-samenwerking zijn voor uw budget en uw tijd.
 • De implementatie van het Polycom RealPresence-platform
  Dankzij onze implementatieservice voor het RealPresence-platform krijgt u een gecertificeerde projectmanager toegewezen die u gedurende het hele proces goed op de hoogte houdt en die ervoor zorgt dat de projecttaken worden afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. Technici in buitendienst van Polycom of gespecialiseerde servicepartners implementeren uw oplossing op basis van uw ontwerp, zodat de oplossing aan uw zakelijke vereisten en aan de vereisten van uw omgeving voldoet.
 • Polycom RealPresence Migration Services
  De Polycom RealPresence Migration-services bieden klanten de garantie dat ze probleemloos en op efficiënte wijze kunnen overstappen op de nieuwe technologie. Door gebruik te maken van deskundige technische resources voor het plannen en uitvoeren van de migratie, worden eventuele problemen van tevoren opgemerkt en reduceert u de gevolgen van wijzigingen op de productieomgeving.

Verhalen van klanten

Bronnen

Polycom Services Portfolio

This brochure provides an overview of the portfolio of services available from Polycom

BROCHURES

Professional Services

Transform your unified communications strategy into a competitive advantage

BROCHURES

Implementation Services

Implementation Service for Polycom voice, video, telepresence, Web, and wireless technology

DATA SHEETS

Polycom RealConnect for Microsoft Lync

Learn how this solution makes it seamless for Lync and standards-based videoconferencing systems to join calls

DATA SHEETS