Managed Services van Polycom

Uw interne teams hebben wellicht niet de middelen in huis om uw samenwerkingsactiviteiten te beheren. Verminder de werkdruk en zorg dat uw samenwerkingsoplossingen betrouwbaar en kosteneffectief blijven.

Polycom biedt een uitgebreid servicepakket waarmee klanten het beste uit hun samenwerkingsinvesteringen halen. Omdat we rechtstreeks met klanten of onze partners werken om gezamenlijk services te leveren, biedt het servicepakket van Polycom een volledig servicetraject waarin videosamenwerkingsoplossingen gepland, geïmplementeerd, ondersteund, uitgevoerd en beheerd worden.

Met onze Managed Services kunt u dagelijkse verantwoordelijkheden op het gebied van technologiebeheer aan ons team van experts uitbesteden. Zo kunt u op een strategische manier uw activiteiten verbeteren en sneller rendement behalen op uw technologische investeringen.

Ons team van experts biedt eenvoudige, betrouwbare, op ITIL gebaseerde processen die voor betere prestaties, ondersteuning en services zorgen. Onze pakketten completeren en versterken alle productondersteuningsservices van Polycom door uitbreiding van eerstelijnsondersteuning en de toevoeging van mogelijkheden voor proactieve bewaking en extern beheer.

Remote Management Services

Met de Polycom Remote Management Services kan Polycom op afstand het functioneren van uw RealPresence Platform-oplossing en/of uw video-endpoints bewaken en beheren. Wij bieden voorspelbare betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging van het netwerk voor essentiële video-infrastructuur, -toepassingen en -endpoints.

Doordat bedrijven hun communicatiestrategieën uitbreiden, blijft de vraag naar IT-middelen groeien. Bedrijven willen hun netwerkmogelijkheden uitbreiden, nieuwe technologieën implementeren en integreren en acceptatie stimuleren terwijl de complexiteit van de groeiende UC-omgevingen gevolgen voor de maximale prestaties heeft. Samen met uw IT-team kunnen de technici van Polycom uw netwerk beoordelen, risico's identificeren en plannen maken om de ervaring voor uw videogebruikers zo goed mogelijk te maken.

Wij bieden voorspelbare betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging voor de essentiële RealPresence-oplossingen van Polycom en uw video-endpoints. Wij bieden meer flexibiliteit om uw samenwerkingsinvesteringen op de steeds veranderende behoeften af te stemmen.   Met ons kunt u het beste uit uw investeringen voor samenwerking halen met behulp van upgrades die onmiddellijk beschikbaar zijn, terwijl u met krachtige rapportages beheeractiviteiten overziet en op basis van gegevens uw IT-beslissingen neemt.

Wij leveren:

 • Uw eigen contactpersoon als centraal aanspreekpunt
 • Eersteklas proactief beheer, processen en mogelijkheden voor maximale prestaties van uw investeringen voor videosamenwerking.
 • Toonaangevend, deskundig beheer en bewaking van video-infrastructuur, -toepassingen en -endpoints.
 • De mogelijkheid om de volledige samenwerkingservaring in uw UC-omgeving te beheren.
 • Geavanceerde middelen voor probleemidentificatie, -oplossing en -rapportage. 50% van de problemen wordt proactief geïdentificeerd, 85% op afstand opgelost, 99% bedrijfstijd
 • Gemoedsrust doordat de taken met betrekking tot de infrastructuur, integratie en implementatie indien nodig buiten de locatie plaatsvinden. 
 • ISO 27001 beveiligingscertificering en naleving van ITIL-voorwaarden

Samen met Polycom kunt u de uitdagingen aan die bij de acceptatie van technologieën en het kostenbeheer van uw dagelijkse activiteiten komen kijken, terwijl het toenemende gebruik van virtuele kantoren en mobiele apparaten gevolgen heeft voor uw groeiende, complexe communicatienetwerk. Onze services helpen bedrijven:

 • Zich te richten op strategische prioriteiten terwijl de activiteiten tegelijkertijd efficiënt verlopen
 • Gemakkelijker voldoen aan vereisten inzake altijd beschikbare infrastructuur door serviceleveldoelen (SLO's) te realiseren
 • Proactief nieuwe bedreigingen op te sporen en op te lossen
 • Problemen sneller te voorspellen en dan op te lossen door automatisering
 • Het beheer van nieuwe technologieën te stroomlijnen en te vereenvoudigen
 • Het rendement op uw samenwerkingsinvesteringen te verbeteren
 • Sneller nieuwe technologieën te accepteren