Polycom Optimization Services

Om ervoor te zorgen dat u de waarde van uw video-oplossing realiseert en nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie en uw gebruikers ontdekt, bieden wij optimalisatieservices die gebruikersacceptatie verbeteren, het gebruik laten toenemen, de productiviteit verhogen, tot bruikbare inzichten leidt en voor een hoger algemeen rendement van uw samenwerkingsinvestering zorgt.

Het succes van uw samenwerkingsoplossing hangt af van de manier waarop de oplossing zich aan uw bedrijf aanpast. Wij bieden toonaangevende samenwerkingsservices waarmee u medewerkers mee krijgt, gedetailleerde gebruiksgegevens aanlevert en samenwerking in uw bestaande toepassingen integreert. Zo zorgt u voor acceptatie op de lange termijn, beheert u proactief uw netwerk en kunt u beter uw bedrijfsdoelstellingen halen.

 • User Adoption Services
  U wilt een zo hoog mogelijk rendement op uw strategische investering in videosamenwerking krijgen. Als uw medewerkers geografisch verspreid zijn, verschillende endpoints gebruiken en niet graag hun werkmethode veranderen, is dat niet gemakkelijk. Polycom Adoption Services is een kant-en-klare, uiterst efficiënte oplossing waarmee u een videosamenwerkingscultuur kunt bouwen in uw organisatie
 • RealAccess Analytics Service
  Verkrijg nieuwe inzichten in uw samenwerkingsinvesteringen die tot hogere effectiviteit en betere besluitvorming leiden. Volg de prestaties, capaciteit en gebruik zodat u de gebruikerservaring verbetert en de acceptatie verhoogt. RealAccess Analytics is een ideale oplossing waarmee u toegang krijgt tot de gegevens en cijfers waarmee u uw samenwerkingsoplossing kunt optimaliseren.
 • RealAccess Asset Management Service
  Hoe uitgebreider uw samenwerkingsoplossing, des te moeilijker het wordt om deze te beheren, te onderhouden en te ondersteunen. Polycom RealAccess Asset Management biedt gedetailleerde inzichten in endpoints, waar ook ter wereld deze worden geïmplementeerd. Met het Asset Management-dashboard kunt u uw gehele inventaris bekijken of inzoomen op afzonderlijke locaties, endpointtypen en -modellen.
 • Polycom VVX Services voor Lync
  Als klanten van traditionele PBX-systemen naar Lync for Enterprise Voice willen overstappen, kiezen organisaties steeds vaker voor de VVX-handsets van Polycom. Polycom VVX Services voor Lync (en binnenkort Skype voor Bedrijven) richten zich erop dat klanten succesvol VVX-handsets in een Lync-omgeving kunnen implementeren.
 • Network Monitoring Tool en Remote Consultancy
  Om u te helpen meer inzicht te krijgen in de prestaties van uw netwerk, biedt Polycom de Polycom Network Monitoring Tool. Dit is een unieke service op basis van een jaarabonnement die gebruikmaakt van een cloudgebaseerde toepassing en geïntegreerde apparaten. Deze tool stelt uw IT- en netwerkteams in staat om de huidige en historische prestaties van uw netwerk te bekijken. Ze hebben via de onlineportal bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de prestatiestatistieken.
 • Optimalisatie van het RealPresence-platform
  Polycom RealPresence Platform Upgrade Services geeft u de kennis die u nodig hebt om te plannen voor en upgrades uit te voeren naar de nieuwste softwareversie van uw Polycom RealPresence Platform-oplossing, waarbij rekening wordt gehouden met onderlinge afhankelijkheid. Deze service is ideaal als u uw bestaande Polycom RealPresence Platform-software wilt upgraden, maar u wilt blijven concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden en bedrijfsonderbrekingen van uw samenwerkingsoplossing tot een minimum wilt beperken.

Verhalen van klanten

Bronnen

Polycom Services Portfolio

This brochure provides an overview of the portfolio of services available from Polycom

BROCHURES

Professional Services

Transform your unified communications strategy into a competitive advantage

BROCHURES

Adoption Consulting Service

Our comprehensive methodology helps drive adoption and ongoing use of video collaboration technology within your organization.

DATA SHEETS

Polycom RealAccess Service Delivery Platform

Information at your fingertips to unleash the potential of your collaboration solution

DATA SHEETS

RealPresence Platform Optimization Services

Optimize your collaboration solution to meet the needs of your evolving business

DATA SHEETS

RealPresence Upgrade Service

Polycom® RealPresence® Platform Upgrade Services,Polycom® RealPresence™ Platform Upgrade Services

DATA SHEETS