Polycom Planning/Design Services

Elk netwerk en bedrijf is uniek. Met ons pakket aan ontwerpservices kunnen we u helpen om toepassingen te identificeren, samenhangen te begrijpen, risico's te verminderen, een oplossing te vinden die precies werkt zoals u dat wilt en de implementatietijd te verkorten. Zo bespaart u tijd, middelen en geld.

Om u te helpen bij de succesvolle implementatie van uw oplossing in uw omgeving biedt Polycom verschillende services op het gebied van oplossingsontwerpen, netwerkgereedheid en de fysieke implementatie van uw oplossing door blauwdrukken voor naadloze samenwerkingsoplossingen te maken.

  • Platform Solution Design Service
    Met technici die veel ervaring en praktische kennis meebrengen vereenvoudigt u de integratie van Polycom RealPresence Video Solutions in uw productieomgeving met minimale gevolgen en maximaal rendement. Solution Design Service is de eerste stap in het ontwerpen van de fysieke implementatie van uw oplossing.
  • Video Network Readiness Service
    Uw netwerkprestaties zijn de sleutel tot het succes van de implementatie van uw video-oplossing. Om uw medewerkers altijd een hoge videokwaliteit te kunnen bieden, moet u ervoor zorgen dat uw netwerk gereed is om videoverkeer te beheren en ondersteunen. Door uw netwerkprestaties te evalueren voordat u een Polycom-oplossing toepast, kunt u van tevoren eventuele probleemgebieden vaststellen die de prestaties van uw oplossing kunnen beïnvloeden. Polycom is een toonaangevend expert in de vereisten voor hoogwaardig videoverkeer door een IP-netwerk.
  • Client Service Manager
    Hebt u een vaste contactpersoon nodig voor uw gehele project? Iemand die u tijd en geld bespaart en verantwoordelijk is voor de implementatie van uw complete samenwerkingsoplossing? Een Polycom Client Service Manager (CSM) is voor u en uw Polycom-partner de vaste contactpersoon: van pre-sales tot implementatie, inbedrijfstelling en dagelijks gebruik. De Client Service Manager (CSM) is het aanspreekpunt voor het salesteam van Polycom, de partners/wederverkopers, customer executives en technische betrokkenen.

Verhalen van klanten

Bronnen

Polycom Services Portfolio

This brochure provides an overview of the portfolio of services available from Polycom

BROCHURES

Professional Services

Transform your unified communications strategy into a competitive advantage

BROCHURES

Polycom RealConnect for Microsoft Lync

Learn how this solution makes it seamless for Lync and standards-based videoconferencing systems to join calls

DATA SHEETS

Solution Design

Data sheet explaining the Solution Design service and customer benefits

DATA SHEETS