RealAccess Services Delivery Platform

Kennis is macht. Volg, analyseer en optimaliseer uw videosamenwerkingsoplossing. Verhoog uw rendement met het nieuwe Polycom® RealAccess ™ Service Delivery Platform.

Polycom vernieuwt onze services net als wij onze producten en technologieën vernieuwen. Het Polycom RealAccess Services Delivery Platform is zo'n innovatie.

Polycom RealAccess is een veilig, cloudgebaseerd serviceplatform dat Polycom met onze partners en klanten verbindt. Het Polycom RealAccess Services Delivery Platform brengt de kracht van bruikbare informatie over op ingewikkelde bedrijfsprocessen. Innovatieve toepassingen en services geven u toegang tot belangrijke bruikbare informatie en middelen die een unieke waarde voor alle deelnemers creëren.

  • Klanten krijgen nieuwe inzichten in hun videoanalysefuncties en investeringen die voor effectievere samenwerking en besluitvorming zorgen.
  • Voor partners wordt het duidelijker wat hun klanten nodig hebben als ze de middelen van Polycom gebruiken om aanbod en services te creëren die omzet, winst en klanttevredenheid verhogen.
  • Polycom ontsluit een uitgebreide hoeveelheid klant- en partnergegevens die gebruikt worden om onze oplossingen en ons leveringsproces te optimaliseren dat ons servicepakket waardevoller en effectiever maakt.

Verhalen van klanten

Middelen

Polycom Services Portfolio

This brochure provides an overview of the portfolio of services available from Polycom

BROCHURES

Polycom RealAccess Service Delivery Platform

Information at your fingertips to unleash the potential of your collaboration solution

DATA SHEETS